addo je napisao(la):Pogledaj spuru i selene!
Kod mene je to bio isti problem! Mehanicar lik okrenuo kontra selene!
leoncupra je napisao(la):ok..bas se i nerazumijem u te izraze ali sta je to spura?
majstoru pa provjeri inace moze biti spura moze biti selen moze biti da diskovi nisu ravni pa ti trese volanleoncupra je napisao(la):od 110kmh pa dalje trese volan , i malo gubi pravac ide u desnu stranu..gume su nove i balansirane dobro 100%...u cemu je problem?
auto je astra 1.6 1999
bpsycho je napisao(la):Meni se to isto desava i neznam vise sta da radim. Na brzinama preko 90kmh kad kocim volan trese. Promjenio sam sve zivo sto se moglo promjeniti. Selene, nekakve stange i jos nekih more dijelova, radio spuru i balans i felgi i guma i nema sta se nije radilo. Ostaje mi jos da pregledam diskove i nabe na oba tocka. Inace s tim kuburim odkako su mi sampioni u asa-autu kontra okrenuli diskove pa se sve to dole iskrivilo od usijavanja. Auto je golf 4 1.9 tdi.
mijenjajte diskove to vam je 100% kod mene je bilo isto tako do neki dan sada sam uzeo nove diskove i plocice i sve radi ko sat i jos nesto kada idete u servis vecinom vam stave samo plocice a diskove ne obradjuju i onda bude sve ok nakon 5-6 malo jacih kocenja desaje se isto ponvo trese jer plocice nasjednu gdje su one prije bile i to je tonermin je napisao(la):bpsycho je napisao(la):Meni se to isto desava i neznam vise sta da radim. Na brzinama preko 90kmh kad kocim volan trese. Promjenio sam sve zivo sto se moglo promjeniti. Selene, nekakve stange i jos nekih more dijelova, radio spuru i balans i felgi i guma i nema sta se nije radilo. Ostaje mi jos da pregledam diskove i nabe na oba tocka. Inace s tim kuburim odkako su mi sampioni u asa-autu kontra okrenuli diskove pa se sve to dole iskrivilo od usijavanja. Auto je golf 4 1.9 tdi.
Isto ko i kod mene, samo ja nisam nista mjenjao kod mene na 90km/h trese ali naprjed nazad kao da se vozim na jajima, i malo na 30km/h.
99% sam siguran da je do diskova, auto ide pravo.
Zaustavljanje bez kocenja ne trese, garant diskovi nema sta drugo.