Vernes_AMG je napisao(la):
Raspisan konkurs za zaposljavanje novih ljudi u McLarenovom boxu. Ovo danas sto su napravili ni ja ne bi :icon_rolleyes: Lewisa su kostali min 20. sekundi 'bem ih nesposobne :icon_mad: Witmarsh ce ih podaviti ko zeceve majke mi :lol:
Kimi oooooodlican , mada njegova konstantnost je problem
Stvarno bezveze da se dvaput za redom ista stvar desi, mada sam puno vise ocekivao i od njega i od Buttona, ali danas nisu nesto posebno pokazali, bez obzira na pehove koje su imali.
Vettel i dvojica iz Lotusa su danas vozili trku za sebe.
Za Kimija mi je drago, opisati ne mogu koliko, jos da je uhvatio Vettela to bi bio slag na torti. Imao ga je u onom jednom napadu, ali se ovaj bas znalacko obranio i poslije toga ga Kimi nije mogao vise uhvatiti, jer su gume pocele da popustaju.
Massa je napredovao ... vozio je Alonsov tempo citavu trku, cak ga je u jednom momentu hvatao, cinilo se kao da ce ga napasti.
I onaj Alonsov pokusaj ulaska u boks :icon_eek: Majke mi, vec sam ga bio vidio na onom zidu
Sve u svemu odlicna trka, a i sezona. Pocelo ja ekstra, 4 trke, 4 razlicita pobjednika. Prvih 7 vozaca su u dometu jedne pobjede, da se sve okrene ...