LSD Član 30.12.2010 #8 kako te jos uvijek nisu banovali nije mi jasno...kojim fazonom su odobrili klip???? al ludnica je sto jest jest
kako te jos uvijek nisu banovali nije mi jasno...kojim fazonom su odobrili klip???? al ludnica je sto jest jest
Esmir_crx Član 30.12.2010 #9 LSD je napisao(la): kako te jos uvijek nisu banovali nije mi jasno...kojim fazonom su odobrili klip???? al ludnica je sto jest jest Kliknite za proširenje... nemam pojma valjda nisu sto je pred novu godinu heheheh ludnica ziva
LSD je napisao(la): kako te jos uvijek nisu banovali nije mi jasno...kojim fazonom su odobrili klip???? al ludnica je sto jest jest Kliknite za proširenje... nemam pojma valjda nisu sto je pred novu godinu heheheh ludnica ziva
edo_benz Član 30.12.2010 #12 jbt morao sam izgledat do kraja,nebi ja al moram da vidim,pri kraju ona je dobila svoje haha,i pobjedi hahahhahahah
jbt morao sam izgledat do kraja,nebi ja al moram da vidim,pri kraju ona je dobila svoje haha,i pobjedi hahahhahahah
M mirolu Početnik 30.12.2010 #15 u tebe je veci cilindar,u tebe je jos brze ti bi se prevrno u krivini