Unutrasnjost

Unutrasnjost

Član
Pozdrav.dali mi neko moze reci gdje se ima kupiti komplet unutrasnjost od golf 1 nova
ili da resturiram sjedista ,nedo tapacirunge,podne tepihe.Lijep Pozdrav.:icon_smile:

ne vjerujem da ćeš moći naći negdje nove tapacirunge,sjedišta i ostalo,ali sigurno možeš naći bočne tapacirunge u solidnom stanju na nekom otpadu,a krovni tapacirung se može napraviti ja sam pravio na svom kecu,a što se tiče sjedišta najbolje da prepraviš neka od dvice ili trice.mislim to je drugarski savjet jer veoma je teško doći do ispravnih stvari pogotovo što se tiče unutrašnjih dijelova za golfa keca.ja sam mnogo tražio i razne sam stvari napravio i prepravio ,pa ako trebaš neko objašnjenje slobodno pitaj.

Član
Imas na piku dosta potrebnih stvari koje ce ti dobro doci.Al mislim da moras imati u vidu da sve sto bi kupio opet ces morat presvlacit...Znas o cemu pricam. Sto se tice poda i tih stvari,savjet,odes gdje rade itisone tepihe prodaju, i pokusas naci za unutrasnjost odgovarajuci . Sretno

Član
Franki potpisujem! Uradis sam sve sto mozes mislim da ti nece biti problem neki malo se zamucis,al znas da si TI uradio! Pa ono ce po sebi i ljepse puno izgledat .... :cool: