erol_brcak Član 12.12.2008 #1 Kao sto rekoh ranije suša je na import tuneru,pa evo neki stari auteci.
ogipower Član 12.12.2008 #5 meni djeluje ko sakat bez spojlera . .. ostalo je sve za 10+ samo fali spojler
allroad Super Moderator 12.12.2008 #6 boga mi dobar je ovaj stari autic :lol: samo meni je ovo jedini auto (i Lancer EVO) na kojima volim da ima onaj veliki spojler na gepeku
boga mi dobar je ovaj stari autic :lol: samo meni je ovo jedini auto (i Lancer EVO) na kojima volim da ima onaj veliki spojler na gepeku
Batko 156 Član 12.12.2008 #8 Odlican autic Pogledajte ! ! ! http://www.youtube.com/watch?v=BQEEGhyBCrY
Davor_ Član 12.12.2008 #10 Daj ljudi nemojte tako meni je bas SUPER bez spojlera zadnjeg ( ne kazem da je ruzan NAPROTIV EXTRA je) ali mi je i ovako mnogo ebena
Daj ljudi nemojte tako meni je bas SUPER bez spojlera zadnjeg ( ne kazem da je ruzan NAPROTIV EXTRA je) ali mi je i ovako mnogo ebena
B bulex Član 13.12.2008 #12 sa spojlerom ili bez spojlera... ovo auto i EVO su nesto nevjerovatno za mene.... strahota....
Davor_ Član 13.12.2008 #13 bulex je napisao(la): sa spojlerom ili bez spojlera... ovo auto i EVO su nesto nevjerovatno za mene.... strahota.... Kliknite za proširenje... ima i toga
bulex je napisao(la): sa spojlerom ili bez spojlera... ovo auto i EVO su nesto nevjerovatno za mene.... strahota.... Kliknite za proširenje... ima i toga
E edoze Član 13.12.2008 #14 BLACK KNIGHT je napisao(la): Impreza bez straznjeg spojlera nije Impreza.. Kliknite za proširenje...