Član
Nisam uspio pronaci nije temu slicnu ovoj pa da zapocnem ovdje.
Planiram da ugradim zvucnike u zadnja vrata, passat b6.
Na 90% ovakvih vozila nazad je samo "rupa" pa tako i kod mene (ima neka da kazem spuzva koja prekriva rupu).
Podavno sam nabavio fabricke zvucnike za zadnja vrata, samo ih trebam ugraditi.
Na rcd-u sam nasao izlaze za zadnje zvucnike, obiljezio, spajao i radilo je.
Sad me zanima kuda je najlakse provuci kablove do zadnjih vrata ?
Citao sam neki idu kroz centralnu konzolu negdje a neki ipak kroz instrument tablu, pragom pa do B stuba i odatle u vrata.
Kada sam skidao gumu kroz koju ide instalacija vidio sam da bas i nema mjesta da se tu provuce kabal jer ima onaj fabricki veliki dzek.
O ovome pricam:
On se vjerovatno moze izvaditi kao sto je slucaj na drugoj slici.
Pretpostvaljam da ima raje koji su ovo vec radili na vw-u pa da mi u par crtica objasne kako, kuda i sta i koji kabal je najbolje koristiti ?
Planiram da ugradim zvucnike u zadnja vrata, passat b6.
Na 90% ovakvih vozila nazad je samo "rupa" pa tako i kod mene (ima neka da kazem spuzva koja prekriva rupu).
Podavno sam nabavio fabricke zvucnike za zadnja vrata, samo ih trebam ugraditi.
Na rcd-u sam nasao izlaze za zadnje zvucnike, obiljezio, spajao i radilo je.
Sad me zanima kuda je najlakse provuci kablove do zadnjih vrata ?
Citao sam neki idu kroz centralnu konzolu negdje a neki ipak kroz instrument tablu, pragom pa do B stuba i odatle u vrata.
Kada sam skidao gumu kroz koju ide instalacija vidio sam da bas i nema mjesta da se tu provuce kabal jer ima onaj fabricki veliki dzek.
O ovome pricam:
On se vjerovatno moze izvaditi kao sto je slucaj na drugoj slici.
Pretpostvaljam da ima raje koji su ovo vec radili na vw-u pa da mi u par crtica objasne kako, kuda i sta i koji kabal je najbolje koristiti ?