Član
Imam u planu da ugradim u svog audija manuelnu klimu... sad sta, kako, gdje, koliko to se raspitujem.. prvo pitanje koje mi se namece je kako instalaciju provuci, tj. elektricnu i one cijevi za mali hladnjak... kako je inace povezana klima, jel ide zasebno ili preko glavne instalacije auta? Malo sam googlao, raspitivao se i najvjerovatnije da mi klima pase od audi 100 C3 modela... znam da mi treba kompresor klime, hladnjak(kondenzator) klime, cijevi, isparivac, el. instalacija.. ako sam nesto zaboravio neka me neko ispravi ili doda... prekidace u konzoli cu naci originalne, jer moj audi je dolazio fabricki sa A/C klimom...
mozda mi je najbolje kompletnu klimu izvaditi iz jednog auta nego da trazim dio po dio... svaki savjet dobrodosao.. znam da ce biti savjeta puno posla, neisplativo bla bla volio bi da me toga postedite i da mi date konkretne i korisne savjete ako se neko susretao sa ovim
mozda mi je najbolje kompletnu klimu izvaditi iz jednog auta nego da trazim dio po dio... svaki savjet dobrodosao.. znam da ce biti savjeta puno posla, neisplativo bla bla volio bi da me toga postedite i da mi date konkretne i korisne savjete ako se neko susretao sa ovim