U prometnoj nesreći na Bulevaru poginuo mladić

U prometnoj nesreći na Bulevaru poginuo mladić

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
BHT Ovisnik
U prometnoj nesreći koja se večeras oko 18 sati dogodila na Novoj gradskoj magistrali poginula je jedna osoba, neslužbeno doznajemo D. D. (20). U sudaru su sudjelovala vozila Golf II i Ford Focus. Iz za sada neutvrđenih razloga, vozilo Golf je, krećući se iz pravca juga prešlo u suprotni kolnički trak i naletjelo na 'Ford Focus'.

Na licu mjesta su pripadnici Prometne policije PU Mostar, te pripadnici Vatrogasne postrojbe. Odvijanje prometa potpuno je obustavljeno.

BHT Ovisnik
prosa sam mozda minut nakon udesa i manje,vidio sam sa 50-ak metara auto,odmah nakon raskrsnice,mislio sam daje blaze,otvorim net kad imam sta vidit:icon_sad:
R.I.P:icon_sad:

CoL3-99 je napisao(la):
prosa sam mozda minut nakon udesa i manje,vidio sam sa 50-ak metara auto,odmah nakon raskrsnice,mislio sam daje blaze,otvorim net kad imam sta vidit:icon_sad:
R.I.P:icon_sad:
izvini sto ovo pitam, a jel si ti poznavao tog momka?

BHT Ovisnik
nisam ja,al to mi je od prijateljicinog decka prijatelj kako mi rece

mislim ime i neznam,tek se maloprije desilo,sutra ce se vec pricat o tome,nije Mostar mali,vise bi volio da neznam tko je:icon_sad:

nazalost znam momka:icon_sad::icon_sad: darko dujimović,prije 2 godine je isto bio pao s motora,bio je u kriticnom stanju,krosera vozao:icon_sad::icon_sad:

BHT Ovisnik
mislim da nije,jel mu veca brat dođe il sta vec,suzukia malog dzipa voza i zutu obicnu dvicu je imao koliko se sjecam,mislim da je sa Gorice iz cima

da zlatna golf dvica sa zatamljenim staklima sa exenonima upravo sam dobio vijest iz prve ruke da je on i nemogu da vjerujem niti da dodjem do sebe žalosno nažalost tuga

BHT Ovisnik
to nisam znao da je vozao,bio je cesto momak tamo u mene kod praone dolazio dok su bili radili drugi momci davno,nije los momak bio,u prijateljice vidim nesto Darko,odmah sam posumnjao kad kaze je:icon_sad::icon_sad: i prije je bio kriticno jedva se izvukao i sad gotovo:icon_sad:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.