Dejan 16v je napisao(la):Kupis polovicu auta ideaalno ti je Seat Leon oni su svi po 180 konja nijedan nije ispod, a ima i jacih verzija i sve fino prepakujes to zadovoljstvo sa svim zajebancijama te izadje 2000KM, i onda rasprodas sto ti je ostalo tvoj motor, limariju i trapove sa leona i malo se iscupas i ljepota!
lhasa_green_beast je napisao(la):Pa i nije to neki corav posao. Ko sto sam napisao ima na oficijalnoj BBM stranici kupit citav turbo kit, ovaj druze sto si ti postavio mi je sumnjiv zbog cjene. A neko ce ti to rado uradit uz dobru cifru. Ja ti predlazem da skupis malo podataka konkretno na vw vortexu jer toga ima citav "okean" tamo i tek onda planiras da ista od toga radis. A odma da ti kazem ne bi mogao samo plug & play na KR motor. Ima dosta posla prije nego sto bi razmisljao da izduvnu sa turbom na blok motora.
Ili ko sto su ti pisali kupit 1.8 T (A3, MK4) i imas platformu za nadogradnju veceg turba,ic, mapiranje i slicno...
A da ugradis weber 45, mozda je to jeftinije resenje na taj motor?dado gti je napisao(la):Ok sve super to a ja se dosta razumijem inace sam autolimar pa mi nije nista nepoznato samo me zanima dal je iko na forumu radio to i dal se isplati ipak je to starije auto a zadovoljan sam i sa ovih 139 konja.
dado gti