-Suki- Član 27.11.2010 #2 oce li biti komad terena za BMW-iste....ne treba mnogo 30-ak kvadrata praznog prostora
CrueL Član 27.11.2010 #3 na zalost suki,,toga nece biti,,,@ ivica zaboravio si okacit jos jednu sliku Organizovano od A.K. Custom Crew
na zalost suki,,toga nece biti,,,@ ivica zaboravio si okacit jos jednu sliku Organizovano od A.K. Custom Crew
ArminM Član 27.11.2010 #7 -Suki- je napisao(la): ko to kaze????? vid'cemo i to..... Kliknite za proširenje... :lol::lol::lol::lol: ti napravi show pored ovog,ne trebaju oni tebi uopce:lol::lol:
-Suki- je napisao(la): ko to kaze????? vid'cemo i to..... Kliknite za proširenje... :lol::lol::lol::lol: ti napravi show pored ovog,ne trebaju oni tebi uopce:lol::lol:
ljuboje Član 27.11.2010 #10 u druze,ima do ovoga svasta da se desi...(za pocetak,postacu tata.... ) u svakom slucaju,trudicu se da budem tamo...
u druze,ima do ovoga svasta da se desi...(za pocetak,postacu tata.... ) u svakom slucaju,trudicu se da budem tamo...
ivica Član 27.11.2010 #11 nema veze ljuboje,mi smo prvenstveno ovo objavili da se ne poklope datumi i da se znade......
erol_brcak Član 28.11.2010 #12 Na ovo se dolazi jes da ima jos pola godine, al mogu rec komotno da nece proc bez mene, da vas konacno ispostujemo za onaj put kad ste bili kod nas
Na ovo se dolazi jes da ima jos pola godine, al mogu rec komotno da nece proc bez mene, da vas konacno ispostujemo za onaj put kad ste bili kod nas
ljuboje Član 28.11.2010 #13 ivica je napisao(la): nema veze ljuboje,mi smo prvenstveno ovo objavili da se ne poklope datumi i da se znade...... Kliknite za proširenje... to postujem...
ivica je napisao(la): nema veze ljuboje,mi smo prvenstveno ovo objavili da se ne poklope datumi i da se znade...... Kliknite za proširenje... to postujem...
HONEY Početnik 28.11.2010 #14 sta ce tocno biti na toj manifestaciji? kontam da mozda bi i naletio, ponekad bi svratio kod Nidala u Odzak pa bi bilo dobro da navratim 2011 ujedno na to
sta ce tocno biti na toj manifestaciji? kontam da mozda bi i naletio, ponekad bi svratio kod Nidala u Odzak pa bi bilo dobro da navratim 2011 ujedno na to
ivica Član 28.11.2010 #15 style i db nista drugo,jer nemamo piste za rejsa itd.....pa svarti,ionak si od nja uzeo motor