metalmir Član 25.04.2010 #1 evo nekoliko slika od mene iz Gradiške, nadam se da će vam se svidjeti...
ArminM Član 25.04.2010 #2 RE: Tuning Show Gradiška - photo by metalmir predobre slike,svaka cast,vidim da je bilo odlicno,kontao sam da ce vam vrijeme srat,al drago mi je sto nije
RE: Tuning Show Gradiška - photo by metalmir predobre slike,svaka cast,vidim da je bilo odlicno,kontao sam da ce vam vrijeme srat,al drago mi je sto nije
metalmir Član 25.04.2010 #4 RE: Tuning Show Gradiška - photo by metalmir ma predobro je bilo, odlična organizacija, sve 10!!! evo još fotki:
RE: Tuning Show Gradiška - photo by metalmir ma predobro je bilo, odlična organizacija, sve 10!!! evo još fotki:
AnDel Član 25.04.2010 #5 RE: Tuning Show Gradiška - photo by metalmir svaka cast odlicne slike i okupljanje
G gti2016v Član 25.04.2010 #6 RE: Tuning Show Gradiška - photo by metalmir Točno sam ljubomorna :lol:
metalmir Član 25.04.2010 #8 RE: Tuning Show Gradiška - photo by metalmir fotke se upload-uju pa ide sporo, ima ih na bacanje, ali sve će doći na red :icon_smile: evo još nekoliko:
RE: Tuning Show Gradiška - photo by metalmir fotke se upload-uju pa ide sporo, ima ih na bacanje, ali sve će doći na red :icon_smile: evo još nekoliko:
Davor_ Član 25.04.2010 #9 RE: Tuning Show Gradiška - photo by metalmir E svi fotkali stajlere :lol::lol:
metalmir Član 25.04.2010 #10 RE: Tuning Show Gradiška - photo by metalmir Davor_ je napisao(la): E svi fotkali stajlere :lol::lol: Kliknite za proširenje... ima fotki koliko hoćeš... i iz grada i sa mitinga... biće svega ovdje... .nOKe je napisao(la): hvala na slikama, extra su Kliknite za proširenje... drago mi je što cijenite trud...
RE: Tuning Show Gradiška - photo by metalmir Davor_ je napisao(la): E svi fotkali stajlere :lol::lol: Kliknite za proširenje... ima fotki koliko hoćeš... i iz grada i sa mitinga... biće svega ovdje... .nOKe je napisao(la): hvala na slikama, extra su Kliknite za proširenje... drago mi je što cijenite trud...
Limpi Član 25.04.2010 #11 RE: Tuning Show Gradiška - photo by metalmir - update Dobre , samo stavljaj
metalmir Član 25.04.2010 #12 RE: Tuning Show Gradiška - photo by metalmir - update hvala drug, evo još nekoliko i gotovo... i šlag na kraju!!! toliko od mene, nadam se da su fotke ok, crknut sam živ i idem na spavanje... pozzz svima...
RE: Tuning Show Gradiška - photo by metalmir - update hvala drug, evo još nekoliko i gotovo... i šlag na kraju!!! toliko od mene, nadam se da su fotke ok, crknut sam živ i idem na spavanje... pozzz svima...
Outrage Član 25.04.2010 #13 RE: Tuning Show Gradiška - photo by metalmir - update jaooo predobro vam bilo...kako mi je zao sto ja nisam mogao :icon_sad:
RE: Tuning Show Gradiška - photo by metalmir - update jaooo predobro vam bilo...kako mi je zao sto ja nisam mogao :icon_sad:
SR Girl Član 25.04.2010 #14 RE: Tuning Show Gradiška - photo by metalmir - 102 fotografije onaj zeleno zuti bmw je strava
cedic Član 25.04.2010 #15 RE: Tuning Show Gradiška - photo by metalmir - 102 fotografije sve na stranu.ko je plavusa i ciji je camaro
RE: Tuning Show Gradiška - photo by metalmir - 102 fotografije sve na stranu.ko je plavusa i ciji je camaro