adeemir Član 09.01.2012 #1 [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4PiwNWZsiM0&feature=related[/video] :lol:
S Sarajlic Početnik 09.01.2012 #3 T4 najludje letio Po meni ovo i nije lose,svi proizvodjac i testiraju na ovakav ili slican nacin svoja vozila ja msm.
T4 najludje letio Po meni ovo i nije lose,svi proizvodjac i testiraju na ovakav ili slican nacin svoja vozila ja msm.
.nOKe Legend 09.01.2012 #7 DAS AUTO ! jako dobri testovi, samo jos jedan dokaz da su njemci jako temeljiti, to je sve :icon_smile:
DAS AUTO ! jako dobri testovi, samo jos jedan dokaz da su njemci jako temeljiti, to je sve :icon_smile:
tibor987 Član 09.01.2012 #8 I na kraju ova auta prodaju vamo :lol::lol::lol: "Ljetni popust od 20%, u prvom VW salonu" haha :lol:
I na kraju ova auta prodaju vamo :lol::lol::lol: "Ljetni popust od 20%, u prvom VW salonu" haha :lol:
Franki Član 09.01.2012 #9 Najjača mi je trica kako pepa i kad onoj cetvorni vrata zalupi :lol::lol::lol:
adams Član 09.01.2012 #10 ma djaba im ovi poligoni vjestacka brda od sljunka rupe po cesti..., nek dodu malo kdo nas svakodnevnica :lol::lol:
ma djaba im ovi poligoni vjestacka brda od sljunka rupe po cesti..., nek dodu malo kdo nas svakodnevnica :lol::lol:
TuLe Član 09.01.2012 #11 adams je napisao(la): ma djaba im ovi poligoni vjestacka brda od sljunka rupe po cesti..., nek dodu malo kdo nas svakodnevnica :lol::lol: Kliknite za proširenje... samo nek prodju ispred socijalnog :lol:
adams je napisao(la): ma djaba im ovi poligoni vjestacka brda od sljunka rupe po cesti..., nek dodu malo kdo nas svakodnevnica :lol::lol: Kliknite za proširenje... samo nek prodju ispred socijalnog :lol: