emirEX_sa je napisao(la):ne znam bas. jednom je na TV-u bila reklama za ramaglas iz sarajeva. u reklami stoji na nosacu staklo i to u nekoj komori gdje se pusta neka vrsta isparenja i poslije se to isto staklo zagrijava i na kraju ostane ofarbano. nesto slicno onim staklima na staklenoj fasadi zgrada. svana se nista ne vidi ali iznutra kao obicno staklo. ako ko ima vise informacija oko cijena i tako to. mozda ako je povoljnije od folije mozda je moguce da se provuce kao fabricki zatamnjeno staklo
BEGA je napisao(la):Ma nisam ni mislio da mi radimo to, nego pitam se postoji li mogucnost istog. Jer znam kod renola da je prednja sofersajba nekad cak i nekakva ljubicasto-roskasta, pa reko sigurno postoji i mogucnost farbanja stakala jer to bi bilo super za drotove, fino ima kazes haj mi onda oguli folije kad ono cunana... Trebamo se raspitati za to inace, znam da postoje metalizirana stakla, i super su, samo imaju problem nocu, jer se iznutra nista ne vidi, a sa vana sve se vidi... AL RASPITAJMO SEEEEEEE