Darko_GT je napisao(la):Ljudi pomagajte, kako ukloniti super lijepak sa akrilne farbe ???
Bekir_SA je napisao(la):Darko_GT je napisao(la):Ljudi pomagajte, kako ukloniti super lijepak sa akrilne farbe ???
probaj acetonom, ali ne alkoholnim nego uljnim, meni je uspjelo...
mada ne prihvacam nikakvu odgovornost, jer ne znam o cemu se radi...
i zavisi koliko je dugo ljepilo bilo na povrsini, obicno super ljepila rade na principu topljenja i uvlacenja u podlogu na koju se nesto lijepi... i obicno ostavlja bjelu fleku kad se skine, odnosno ostavlja izgorenu podlogu...
Sretno...
Simunovic Sladjan je napisao(la):Druze ovako, nanosenjem bilo kakvog razredjivaca na povrsinu laka i samim zadrzavanjem duze od nekoliko sek,
omeksat ces sam lak i izazvati jos vece ostecenje. ako je ostala ta kako kazes izmaglica od lepka.
To moze ukloniti jedino lagano brusenje i poliranje kakao sam ti gore objasnio.
_vwfan_ je napisao(la):druze uzmi malo benzina na krpu i obrisi onda samo suhom krpom prebrises jer benzin ispari ja sam brisao i nije nista bilo mada je kod mene Golf sav saren pa nisam mogo' zaj*at.Ti opet vidi
Bokili je napisao(la):NE!!!!!!!!!!!!!!!!!! NE , NE I NE ....!!! nemoj druže , uljnim razređivačem na farbu , zaj*aćeš se ... NEMOJ!!!! ....ni slučajno, ko god ti to kaže , laže te , naime uljni razređivač kad se nanosi na farbu , vrši nekakav hemijski proces , i na farbi ostaju fleke od kapljanja ....ne vidi se iz daljine , al kad priđeš vidiš tačno gdje je nanošeno i kako je kapljalo....i ne može se skinuti ničim...
govorim ti iz sopstvenog iskustva....
Bekir_SA je napisao(la):Bokili je napisao(la):NE!!!!!!!!!!!!!!!!!! NE , NE I NE ....!!! nemoj druže , uljnim razređivačem na farbu , zaj*aćeš se ... NEMOJ!!!! ....ni slučajno, ko god ti to kaže , laže te , naime uljni razređivač kad se nanosi na farbu , vrši nekakav hemijski proces , i na farbi ostaju fleke od kapljanja ....ne vidi se iz daljine , al kad priđeš vidiš tačno gdje je nanošeno i kako je kapljalo....i ne može se skinuti ničim...
govorim ti iz sopstvenog iskustva....
Boki prvo procitaj post pa se onda deri!!!!:icon_mad:
nisam ni spomenuo uljni razređivač, rekao sam "ULJNI ACETON"