Sranje oko Cazina

Sranje oko Cazina

Član
537722_448171135202030_1578059540_n.jpg

545518_448170218535455_686352156_n.jpg

599389_448169255202218_679053001_n.jpg

slike sam preuzeo iz grupe http://www.facebook.com/pages/Nije-da-se-falim-al-iz-Bosne-sam/130210893664724

............................................

sad se vracamo iz Dervente, u Kotorskom lik izaso sa Sierom na magistralu i stoji poprecno pola auta u jednoj traci pola u drugoj hoce da slepa frezu koja je u njivi pored ceste, krivina da smo brze isli eto ti sranja....ne kontam ovaj narod gdje im je pamet

Član
Gledao sam na grupi, nije niko zagino samo jedan lik valjda noge polomio a ostali razbijeni....Kolko sam skonto 4 auta su se sudarila

Na žalost ovaj dio kod nas je jako opasan ljudi jure k'o ludi, ravnik je ali je toliko uklet :icon_sad::icon_sad:

Član
Ovdje fkt svako potjera auto neki cak koliko i moze, a problem je ljeti s obe strane ljudi siju basce ovo ono, i sto je najgore izlaze na cestu traktorima ni negledaju, Neki dan je meni izletio sreca pa sam iso polako pa sam mogo stati inache.....

Član
zato treba polako vozit po ogranicenju :D. . .
brzinu treba ostavit za autoputa mada je i tada
jako opasno . . . a ovako kroz ove nase selendre :icon_rolleyes: . . .

Član
0g1 je napisao(la):
zato treba polako vozit po ogranicenju :D. . .
brzinu treba ostavit za autoputa mada je i tada
jako opasno . . . a ovako kroz ove nase selendre :icon_rolleyes: . . .

prosli 5ak izaso na auto put posle naplatnih kucica ker ubijen u desnoj traci, pa ti njega potjeraj 130 ako smijes:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Član
takodje neko vece mi se noge osjekle, cuko zgazen na magistrali od koksare a jedva ga vidjoh pri brzini od 160, sekunda je falila jedva sam izbjego da ne predjem preko njega, strah me fakat bilo kad sam kasnije ohladio glavu...

Član
Ima najave na bihamkovoj stranici kad budu lovci, od Zenice do Tesnja dere crna petica mada je oni non stop farbaju. Zatamnjena su joj bocna stakla 5 vrata po tome je prepoznatljiva, ja msm za malu brzinu ne skidaju samo posalju cestitku kuci jedino ako bas manijacki vozis onda te skinu. Oko Doboja msm da skida bjela petica..Srbija koristi pasata 6 i pezo 607 2.7 motori, jedu malu djecu. Hrvati skidaju sa BMW 5 i 3.....