ArminM je napisao(la):ja znam da u travniku ima na Hifi, i mislim da ima i ona pumpa do Bajre, ona kod njegovog motela, to je ono sto sam vidio iz auta:icon_biggrin:
marshal je napisao(la):imas isto prema novom travniku kod vidaka,zatim imas u novom travniku bivsa pumpa gric,isto ta tdizel kod bajre,hifa prema travniku,imas prema zenici preko vjetrenica kod ede,on tu i ugradjuje plin i ima plinaru.zatim imas gore prema trenici tdizel tu mozes sipati i ako kod njih napravis clansku karticu imas neke bonuse,koje skupljas cijelu godinu i na kraju godine odn pocetkom 1 i 2 mjeseca ti se obracuna,
joj druze ne dolaze mi notifikacije kad me neko citira na forumu pfff,a i ja sam kod ede ugradjivao,i de mi reci jesi ti zadovoljan?a ja sam tu clansku karticu izvadio kod bajre na onoj td pumpi,ja mislim da kosta 5 km vise nije,samo kad odes kod njih pitaj one sto sipaju gorivo za tu karticu,oni ce ti dati formular koji ces popuniti i nakon 2 sedmice ce ti biti kartica gotova,i kad god sipas gorivo odes unutra i provuces karticu i tebi idu neki bodovi,nije lose ako puno sipas,na kraju krajeva svakako sipas plus sto za god dana mozes dobiti npr da 10 ili 20 l naspes djabedon_jaman je napisao(la):marshal je napisao(la):imas isto prema novom travniku kod vidaka,zatim imas u novom travniku bivsa pumpa gric,isto ta tdizel kod bajre,hifa prema travniku,imas prema zenici preko vjetrenica kod ede,on tu i ugradjuje plin i ima plinaru.zatim imas gore prema trenici tdizel tu mozes sipati i ako kod njih napravis clansku karticu imas neke bonuse,koje skupljas cijelu godinu i na kraju godine odn pocetkom 1 i 2 mjeseca ti se obracuna,
OK, thnx, znam za sve te, samo što kod Vidaka više nema.
Postoji još u PC-96 u Turbo Promu, i čekam da TDizel postavi i u Biloj na novoj pumpi (bivša đotlina). Uglavnom najjeftiniji je kod TDizela, a znam za Edu, kod njega sam i ugrađivao.
A nisam znao za tu člansku kartu. Gdje se može izvaditi i koliko košta? I šta dobiješ na kraju godine, dodatne litre ili šta?
marshal je napisao(la):joj druze ne dolaze mi notifikacije kad me neko citira na forumu pfff,a i ja sam kod ede ugradjivao,i de mi reci jesi ti zadovoljan?a ja sam tu clansku karticu izvadio kod bajre na onoj td pumpi,ja mislim da kosta 5 km vise nije,samo kad odes kod njih pitaj one sto sipaju gorivo za tu karticu,oni ce ti dati formular koji ces popuniti i nakon 2 sedmice ce ti biti kartica gotova,i kad god sipas gorivo odes unutra i provuces karticu i tebi idu neki bodovi,nije lose ako puno sipas,na kraju krajeva svakako sipas plus sto za god dana mozes dobiti npr da 10 ili 20 l naspes djabedon_jaman je napisao(la):marshal je napisao(la):imas isto prema novom travniku kod vidaka,zatim imas u novom travniku bivsa pumpa gric,isto ta tdizel kod bajre,hifa prema travniku,imas prema zenici preko vjetrenica kod ede,on tu i ugradjuje plin i ima plinaru.zatim imas gore prema trenici tdizel tu mozes sipati i ako kod njih napravis clansku karticu imas neke bonuse,koje skupljas cijelu godinu i na kraju godine odn pocetkom 1 i 2 mjeseca ti se obracuna,
Postoji još u PC-96 u Turbo Promu, i čekam da TDizel postavi i u Biloj na novoj pumpi (bivša đotlina). Uglavnom najjeftiniji je kod TDizela, a znam za Edu, kod njega sam i ugrađivao.
A nisam znao za tu člansku kartu. Gdje se može izvaditi i koliko košta? I šta dobiješ na kraju godine, dodatne litre ili šta?
aham kod mene nije sekvent ali sam prezadovoljan,mjesecno jako puno prelazim i nikad nisam jos imao problema,jedino sto sam promijenio onaj vrag filter ostalo sve,de mi reci imas li ti atest?i ako nemas kako ces ti uraditi jer cuo sam da priliko reg mora se uraditi atestdon_jaman je napisao(la):marshal je napisao(la):joj druze ne dolaze mi notifikacije kad me neko citira na forumu pfff,a i ja sam kod ede ugradjivao,i de mi reci jesi ti zadovoljan?a ja sam tu clansku karticu izvadio kod bajre na onoj td pumpi,ja mislim da kosta 5 km vise nije,samo kad odes kod njih pitaj one sto sipaju gorivo za tu karticu,oni ce ti dati formular koji ces popuniti i nakon 2 sedmice ce ti biti kartica gotova,i kad god sipas gorivo odes unutra i provuces karticu i tebi idu neki bodovi,nije lose ako puno sipas,na kraju krajeva svakako sipas plus sto za god dana mozes dobiti npr da 10 ili 20 l naspes djabedon_jaman je napisao(la):marshal je napisao(la):imas isto prema novom travniku kod vidaka,zatim imas u novom travniku bivsa pumpa gric,isto ta tdizel kod bajre,hifa prema travniku,imas prema zenici preko vjetrenica kod ede,on tu i ugradjuje plin i ima plinaru.zatim imas gore prema trenici tdizel tu mozes sipati i ako kod njih napravis clansku karticu imas neke bonuse,koje skupljas cijelu godinu i na kraju godine odn pocetkom 1 i 2 mjeseca ti se obracuna,
Ma jesam zadovoljan sam, samo sto mi ne valja multiventil, pa idem sutra da mi zamjeni (ne mogu nasuti vise od 20l plina), a ostalo je odlicno sve. Kod mene je sekvent sa bocom umjesot rezervnog točka.
marshal je napisao(la):aham kod mene nije sekvent ali sam prezadovoljan,mjesecno jako puno prelazim i nikad nisam jos imao problema,jedino sto sam promijenio onaj vrag filter ostalo sve,de mi reci imas li ti atest?i ako nemas kako ces ti uraditi jer cuo sam da priliko reg mora se uraditi atestdon_jaman je napisao(la):marshal je napisao(la):joj druze ne dolaze mi notifikacije kad me neko citira na forumu pfff,a i ja sam kod ede ugradjivao,i de mi reci jesi ti zadovoljan?a ja sam tu clansku karticu izvadio kod bajre na onoj td pumpi,ja mislim da kosta 5 km vise nije,samo kad odes kod njih pitaj one sto sipaju gorivo za tu karticu,oni ce ti dati formular koji ces popuniti i nakon 2 sedmice ce ti biti kartica gotova,i kad god sipas gorivo odes unutra i provuces karticu i tebi idu neki bodovi,nije lose ako puno sipas,na kraju krajeva svakako sipas plus sto za god dana mozes dobiti npr da 10 ili 20 l naspes djabedon_jaman je napisao(la):marshal je napisao(la):imas isto prema novom travniku kod vidaka,zatim imas u novom travniku bivsa pumpa gric,isto ta tdizel kod bajre,hifa prema travniku,imas prema zenici preko vjetrenica kod ede,on tu i ugradjuje plin i ima plinaru.zatim imas gore prema trenici tdizel tu mozes sipati i ako kod njih napravis clansku karticu imas neke bonuse,koje skupljas cijelu godinu i na kraju godine odn pocetkom 1 i 2 mjeseca ti se obracuna,
Ma jesam zadovoljan sam, samo sto mi ne valja multiventil, pa idem sutra da mi zamjeni (ne mogu nasuti vise od 20l plina), a ostalo je odlicno sve. Kod mene je sekvent sa bocom umjesot rezervnog točka.
ma znam meni istice sad u 6 mjesecu,a citao sam tu sve o tome,meni je dao neke papire od boce i isparivaca,a racun nije,no to ako bude problem valjda mi moze napisati neki racun,bitno je da on ima licencu za ugradnjudon_jaman je napisao(la):marshal je napisao(la):aham kod mene nije sekvent ali sam prezadovoljan,mjesecno jako puno prelazim i nikad nisam jos imao problema,jedino sto sam promijenio onaj vrag filter ostalo sve,de mi reci imas li ti atest?i ako nemas kako ces ti uraditi jer cuo sam da priliko reg mora se uraditi atestdon_jaman je napisao(la):marshal je napisao(la):joj druze ne dolaze mi notifikacije kad me neko citira na forumu pfff,a i ja sam kod ede ugradjivao,i de mi reci jesi ti zadovoljan?a ja sam tu clansku karticu izvadio kod bajre na onoj td pumpi,ja mislim da kosta 5 km vise nije,samo kad odes kod njih pitaj one sto sipaju gorivo za tu karticu,oni ce ti dati formular koji ces popuniti i nakon 2 sedmice ce ti biti kartica gotova,i kad god sipas gorivo odes unutra i provuces karticu i tebi idu neki bodovi,nije lose ako puno sipas,na kraju krajeva svakako sipas plus sto za god dana mozes dobiti npr da 10 ili 20 l naspes djabedon_jaman je napisao(la):OK, thnx, znam za sve te, samo što kod Vidaka više nema.
Mora se uraditi, samo sto je meni registracija tek u prvom mjesecu, tako da imam jos, svejedno atest ti kosta 175KM + Tehnicki pregled (vaganje vozila) + pun rezervar plina. Znaci oko cca 250KM sto i nije previse, a vrijedi 5 god (valjda). Uglavnom oko atesta sve imas na ovoj ovdje temi
http://www.bhtuning.com/atest-za-auto-gas-skocio-sa-80-na-t-65841.html
Jedino sto neki traze racun od ugradnje plina, a neki ne. A meni Edo nije dao nikakav racun, pa me to malo brine.