Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Da li ima neka prodavnica specijalnih alata, NESTO, gdje mogu pokusati potraziti desetougaone gedore, ako ne, postoji li nacin i kako da se naprave, neko rjesenje, nesto?
Pozdrav
MERKUR shoping centar na stupu, oni imaju odjel sa posebnim alatom, pogledaj dole
za sta ti trebaju te gedore ?
ja kada sam trazio alat da otvorim OZ TURBO trazio sam te neke specijalne alate, dosta toga je bilo dole
moj ti je savjet da poneses to nesto sto planiras odvrnut i dole na licu mjesta probas odgovara li ti..
Slazem se, MERKUR, npr.jedino sam kod njih nasao set torex-a sa rupom u sredini, za odvrtanje sarafa protokomjera, a danima sam to trazio. (majke im ga... cega se sve Svaba nece sjetiti):123:
druze u merkuru imas tih gedora nastavaka ,.ako nema moze se porucit,.,
probaj negdje na grbavici je bio unior alati prodavnica mislim ondje poslije zeljina stad. trolebuska gdje se koke :lol: okrecu
ako ne onda moze ti to mozda moj cale napravit samo je rekao da ce bit malko skupo jer treba metal poprilicno obraditt a mala serijaa
Slazem se, MERKUR, npr.jedino sam kod njih nasao set torex-a sa rupom u sredini, za odvrtanje sarafa protokomjera, a danima sam to trazio. (majke im ga... cega se sve Svaba nece sjetiti):123: