preslo auto preko nje,ipresavijana je na vise mjesta,bojim se da je ne ostetim cekicem dodatnoPa zar je ne mozes rukom ili cekicem ispraviti ?
Ma jebi je tamo ispeglaj izudaraj kolko moze i stavi na auto neces na izlozbu heheh
Plasticnim cekicem udri po njoj
ok,hvalaNe smije se busiti tablica! Salje te na vanredni tehnicki na kom padas noras vaditi nove tablice nova saobracajna. Uzmi kvalitetan okvir i uzivaj
Ne smije se busiti. Ja sam pitao vise saobracajaca. Jer sam htio kod sebe da provusim malu tablicu nazad nemam okvir. Kaze ne smije se busiti. Cak ne smije biti ni presavijana i udarana jer kaze nije noci onda vidljiva kako treba a pogotovo kad kamere slikaju dolazi do brkanja znakova. Tako mi je ciko jedan objasnio.
Ne smije se busiti. Ja sam pitao vise saobracajaca. Jer sam htio kod sebe da provusim malu tablicu nazad nemam okvir. Kaze ne smije se busiti. Cak ne smije biti ni presavijana i udarana jer kaze nije noci onda vidljiva kako treba a pogotovo kad kamere slikaju dolazi do brkanja znakova. Tako mi je ciko jedan objasnio.