Član
Eh dosao i na mene red. Veceras ja fino sa drustvom otisao u tz u palmu, uparkirao auto na onom parkingu kod korza, uglvnm gdje je nova ona fontana jbga. Znaci cuvari ovo ono. Zakljucao sve fino, ostavio plocicu u "glove compartment" (glupan) i krenuli mi na hip hop dance i rap battle. Kad smo se vratili oko 11 otkljucana strana vozaca, koju sam 10000000% zakljucao i ukraden znaci komplet player. Znaci ljudi muzika mi je osnovni dio zivota, bez toga ne mogu, treniram ples, odvajam sebi takoreci od usta da sredim to bijedno auto i desi mi se ovako nesto.
Ako iko moze pomoci bilo kako bio bih mu mnogo zahvalan i naravno ima i novcana nagrada. Molim vas da ako gdje naletite na oglas da ko prodaje takav player ili nesto slicno, znaci poznajete slucajno nekog il tak to javite.
Ako iko moze pomoci bilo kako bio bih mu mnogo zahvalan i naravno ima i novcana nagrada. Molim vas da ako gdje naletite na oglas da ko prodaje takav player ili nesto slicno, znaci poznajete slucajno nekog il tak to javite.