ma znam i ja sam tako slao xxx puta, medjutim eto kao hoce samo postom, jutros sam bas isoa u postu ne isplati se definitivno, pa cu vidjeti da im fino objasnim.. busom jeste fkt najjednostavnije ni ja do sad nikad nisam imao problema sa tim..Ja poslujem sa Srbima i Hrvatima godinama preko autobusa. Ne znam sta trebas poslati ali posta se ne isplati jer oni moraju to provuci kroz granicu i automatski se placaju dadzbine za to
saljem 4 cepa od bbs felgi i GTI materijal nekih cca 5m2, slozenog u kesu, nije to nista kabasto, nekih 30x30x15cmNišta pošta preko granice, autoobus ili nađi nekog da ti to preveze.
Ovisi o čemu se radi mogu ja
to piči u BH postu, klasicnu, umotaj svaki cep u pjenastu foliju, tamo nek ti oni daju odgovarajucu kovertu za sve i miran si. Kako god nece te izac ni blizu skupo kao intereuropa i sl.saljem 4 cepa od bbs felgi i GTI materijal nekih cca 5m2, slozenog u kesu, nije to nista kabasto, nekih 30x30x15cm
A ovaj GTI materijal? I njega u kovertuto piči u BH postu, klasicnu, umotaj svaki cep u pjenastu foliju, tamo nek ti oni daju odgovarajucu kovertu za sve i miran si. Kako god nece te izac ni blizu skupo kao intereuropa i sl.