nece covjek da prepravlja nije lud a ima tu posla kad se krene radit nije to bas kako se cini ako hoces da valja...elmir je napisao(la):cuj kupi sjedista i bacio pare, pa preprave se nosaci, 10 minuta posla i ako nepasu, nema se sta zamarati pasu nepasu, uzmi probaj, ako nelezi na sarafe onda prepravi nosace i zadovoljan budes
elmir je napisao(la):cuj kupi sjedista i bacio pare, pa preprave se nosaci, 10 minuta posla i ako nepasu, nema se sta zamarati pasu nepasu, uzmi probaj, ako nelezi na sarafe onda prepravi nosace i zadovoljan budes
menso je napisao(la):nece covjek da prepravlja nije lud a ima tu posla kad se krene radit nije to bas kako se cini ako hoces da valja...elmir je napisao(la):cuj kupi sjedista i bacio pare, pa preprave se nosaci, 10 minuta posla i ako nepasu, nema se sta zamarati pasu nepasu, uzmi probaj, ako nelezi na sarafe onda prepravi nosace i zadovoljan budes
elmir je napisao(la):sve zavisi od sjedista do sjedista i kakvi su mu nosaci, ali vala ako hoces bolja puno bolja sjedista vrijedi se i napatiti i malo uloziti da ti to bude savrseno
DADO_BC je napisao(la):..konto sam ja od sierre ubacit extra sjedista ali kad sam vidio dole koji je belaj, sta valja prepravit odusto sam..