elmo Član 11.09.2009 #1 Sve imaju preko 50 godina. "Las Vegas - Miss 50 years old" Boys who said life doesn't start at the age of fifty !!!!! Organizers confirmed that they're all 50 years old The event took place in Las Vegas MISS 50 Years old
Sve imaju preko 50 godina. "Las Vegas - Miss 50 years old" Boys who said life doesn't start at the age of fifty !!!!! Organizers confirmed that they're all 50 years old The event took place in Las Vegas MISS 50 Years old
elmo Član 11.09.2009 #4 evo ih još Joj stari kakve su, j*o ove mlade one pojma nemaju, Kako se ove troše :icon_biggrin: uhhhhhhhhhhhhhh
evo ih još Joj stari kakve su, j*o ove mlade one pojma nemaju, Kako se ove troše :icon_biggrin: uhhhhhhhhhhhhhh
elmo Član 11.09.2009 #6 zmayich je napisao(la): e moj elmo koji si ti perverznjak Kliknite za proširenje... Drug ja ponekad pomislim da nisam normalan, koliko ja volimmmmmmmmmmmmmm .............................:icon_biggrin:
zmayich je napisao(la): e moj elmo koji si ti perverznjak Kliknite za proširenje... Drug ja ponekad pomislim da nisam normalan, koliko ja volimmmmmmmmmmmmmm .............................:icon_biggrin:
arminnn Član 11.09.2009 #12 ove se nisu nasekirale u zivotu, u najgorem slucaju bi im dao max. 33 godine
tibor987 Član 11.09.2009 #13 oj sunce ti j*em, ja bi najvise volio ozeniti ovakvu 50-godisnjaku... iskusna, zgodna, sexy, shevi se ko zec, zivi jos 10-15 god i rikne...taman kad mi dojadi...a sto je jso najbolje: NES PUNO TRPIT PUNICEEEE :lol::lol::lol:
oj sunce ti j*em, ja bi najvise volio ozeniti ovakvu 50-godisnjaku... iskusna, zgodna, sexy, shevi se ko zec, zivi jos 10-15 god i rikne...taman kad mi dojadi...a sto je jso najbolje: NES PUNO TRPIT PUNICEEEE :lol::lol::lol:
Sporting Član 11.09.2009 #15 Ne znam bas, nevjerujem da imaju po 50... a ako imaju onda nemam rijeci...