Sarajlije, pomoc, Honda Civic

Sarajlije, pomoc, Honda Civic

Treba mi pomoc Sarajlija, rijec je o Hondi Civic 4. generacije. Zanima me zna li neko nesto o ovoj hondi, momak mi je sve otvoreno rekao, slao slike al uvijek nekako uzivo bude drugacije, da ne kazem gore. Najvise me zanima stanje limarije, to joj je izgleda najveca mana.

Rijec je o ovoj Hondi:
http://www.pik.ba/artikal/3475192/honda-civic-1990/

dsc03584i.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/img]

hondica.th.jpg
[/URL][/img]

Član
Ako je ovo ona sa Alipašinog polja, to je blizu moje zgrade proći ću da vidim ako hoćeš ali znam da nije ni prije bila čemu limarija, a i vidi se na slikama ali za ove pare jos ako bi ti prisao gorivo ili sl. ja bi je uzeo, boli te briga ima servo :lol:;)

selva je napisao(la):
Ako je ovo ona sa Alipašinog polja, to je blizu moje zgrade proći ću da vidim ako hoćeš ali znam da nije ni prije bila čemu limarija, a i vidi se na slikama...

Pa ako ti nije neki problem, samo malo da ocjenis koliko je losa limarija, da vidis vrijedil ovih para, tacnije 900km

Član
Hajd proci cu da pogledam, mada moj ti je savjet bez obzira na limariju za 900 KM novija tipa civic sa solidnom opremom se sigurno isplati, jos vidis da je lik prevozio djecu u njemu, znaci dobra sansa da je odrzavao...

Daj mi svoj broj u pp...

EE9

Član
Znam vlasnika i mogu ti reći, da je čovjek izuzetno pošten i iskren!
Objektivno, iako Civic "neugledno" izgleda, bolja je od mnogih "ušminkanih grobova"! ;-)