saltanje, 1.6d motor

saltanje, 1.6d motor

Član
Ljudi kako vi saltate 1.6d 4 brzine?Kod mene kao da mjenjac nije normalan
1 brzina odlijepi se od 20
2 do 40
3 do 60
4 od 60 pa dalje
je li to normalno:icon_question

da napomenem da mogu skoro normalno da krenem drugom pa nekad i ne koristim prvu.Mozda je mjenjac od nekog drugog motora:icon_question:

BHT Ovisnik
kod mene je isto tako,nekada idem 3-om do 80,mada sam na race-u s tiborom gulio ga 2-om do 80,3-om do 120 3-om:lol:

Član
tako je kod tih mjenjaca..i kod oni 1,9 motora..od 47 kw ..isto tako...a kad ga gulise nemoze prvom preko 50

BHT Ovisnik
ma znam,al od 70 pa do 120 ista mi buka,nikad ka nisam toliko derao,nego da stignom tibora i skodicu stisno ga,u 4-oj od 120 nabio samo do 135,kasnije zna sandy 5 minuta mi frcale iskre iz auspuha,kao vatra,ja se sj*ao da ga nisam propuhao,kad kazu sagorjeva,nikada nije cepljen:cool:

Član
mato19E je napisao(la):
tako.je,kad.ga.razgulim.1-50,2-80,3-115,4-150,5-nisam.probao.jos

mato koliko to onda ide sumpor te

CoL3-99 je napisao(la):
ma znam,al od 70 pa do 120 ista mi buka,nikad ka nisam toliko derao,nego da stignom tibora i skodicu stisno ga,u 4-oj od 120 nabio samo do 135,kasnije zna sandy 5 minuta mi frcale iskre iz auspuha,kao vatra,ja se sj*ao da ga nisam propuhao,kad kazu sagorjeva,nikada nije cepljen:cool:

:cool::cool: jesi li ga bar stig'o

Član
to jest...kod mene je tetak imo 1,9sdi u dvici ..isto prvom 50 ..al je navlacio...al je picio..a zvuk je brujo ..ko kad je to dizlo ...al meni su ovi motori najdrazi..:icon_smile:

BHT Ovisnik
stigao jesam,nije mi mnogo umakao,on je jaci,al je dosta tezak,+ 17" u mene bile 195 50 r15",al za 4 brzine zadovoljan,sviđa mi se sto dobro starta za kenju,neka jos malo,sad me stislo pa cu stavljati 5 brzina,velika buka pri brzini od 100+

Član
Taaky je napisao(la):
to jest...kod mene je tetak imo 1,9sdi u dvici ..isto prvom 50 ..al je navlacio...al je picio..a zvuk je brujo ..ko kad je to dizlo ...al meni su ovi motori najdrazi..:icon_smile:

Ma mocne su te SDI masine 68 KS prva 50 druga 100 ostale i ne saltas ....:cool::cool::cool:

:lol::lol::lol:

:icon_exclaim::icon_exclaim:

i kod mene je 1.6 D al ja gulm
1. 20
2 - 40
3- 90
4- 150
5- ukinuta da se naprawi 1 :S ali sad radi i 5 :p pa cemo widit kako ide