Član
Imam problem prilikom jutarnjeg paljenja ili kad auto malo više stoji vani (par sati)... Dešava se sljedeće: auto upali bez problema, sastavi čim taknem ključ... radi tako nekih 5 sekundi i ugasi se... posle toga opet ga upalim al nakon dužeg verglanja i iz nekoliko pokušaja... kad upali počne štekat, trokirat, dimi ko ćiro i isto kao da radi na 3 klipa... to se dešava nekih 15 sekundi i posle sve radi savršeno...
Nekad upalim ujutro bez tog problema a nekad odem naveče da preparkiram auto i to me zeza a nije paljen svega nekih 5 sati...
Gledao sam ono prozirno crijevo što ide sa filtera na boš pumpu i ne vidim da ima zraka kad verglam :icon_rolleyes: Pumpu radio nekad u junu u Visokom tako da ne vjerujem da je do nje...
Jel neko imao sličan problem il ima ideju šta bi moglo bit... Već mi miriše na neku malo veću budalaštinu :icon_mad:
Auto je golf 2 GTD ( đavo ga odnio:icon_mad::icon_mad::icon_mad: )
Nekad upalim ujutro bez tog problema a nekad odem naveče da preparkiram auto i to me zeza a nije paljen svega nekih 5 sati...
Gledao sam ono prozirno crijevo što ide sa filtera na boš pumpu i ne vidim da ima zraka kad verglam :icon_rolleyes: Pumpu radio nekad u junu u Visokom tako da ne vjerujem da je do nje...
Jel neko imao sličan problem il ima ideju šta bi moglo bit... Već mi miriše na neku malo veću budalaštinu :icon_mad:
Auto je golf 2 GTD ( đavo ga odnio:icon_mad::icon_mad::icon_mad: )