Hvala...a koji link da kopiram i gdje ako nije tesko da mi pojasnis...bad_look je napisao(la):Lijepo samo laganini, i copriaj link forum da se vide odmah slike...pozzz
bad_look je napisao(la):samo kad odes na imagschak.us, i uploudeuješ sliku,klikni na tu sliku i sa desne strane pojaviće ti se 4 opcije izabareš enblend link i tu klikneš na forum link ono poplavi desni klik copy, i ovamo paste i biće....nadam se da si skontao..pozzz
pioneer_09 je napisao(la):edituj naziv teme i stavi o kojem se autu radi a ne samo tako...
enesss je napisao(la):samara,malo ko da ih radi kod nas, nadam se da ce ispasti super na kraju,samo polako i kako treba
pioneer_09 je napisao(la):enese nije ovo samara... ovo je skoda favorit
enesss je napisao(la):aa eto moja greska , samo sam pogledao sliku s prednjeg kraja pa me zbunilo druze
samo polako i neka ispadne sto bolje
tito_i_partija je napisao(la):interesantno...sve valja rucni rad, tesko ces sta gupit gotovo za ovo cudo...sretno...
tibor987 je napisao(la):E moj tito ima po Ceskoj od stopa, farova i plastika sigurno vise nego za tvoju corsicu, samo sto je sve zestoki anticuning...valjaju samo bijele prozirne stopke pa da se potamne, to ispadne onda hebackiiiii