Član
http://imageshack.us/photo/my-images/844/250420112234.jpg/
c.f.s. je napisao(la):Daj napiši malo šta se sve ima od muzike u autu, kakav video??
Možda dobiješ kakav savjet ..
c.f.s. je napisao(la):@Brko
@ Golf 2 GTI
Samo sam ti htio reči da ako već predstavljaš projekt onda nešto i napišeš uz koju sliku više :icon_smile:
Samo naprijed i sretno
brko je napisao(la):evo ti video CFS-ovog setupa pa vidi valja li čemu
[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0gaVJoEXxFg&feature=related[/video]
adi187 je napisao(la):Gledo sam klip tamo u drugoj temi dobro udara na ovom pojacalu i vise nego dobro
samo nadji i kablove bolje, ovo su oni iz seta sto pise da su 10mm a ustvari su i ispod toga, ti kad su ti iskusti jarani trebali bi i to znati ganjaj od 25 mm barem ak uzmes sound magus onda 35mm minimum :icon_smile:
Golf 2 GTI je napisao(la):adi187 je napisao(la):Gledo sam klip tamo u drugoj temi dobro udara na ovom pojacalu i vise nego dobro
samo nadji i kablove bolje, ovo su oni iz seta sto pise da su 10mm a ustvari su i ispod toga, ti kad su ti iskusti jarani trebali bi i to znati ganjaj od 25 mm barem ak uzmes sound magus onda 35mm minimum :icon_smile:
hvala drug ,znam ali vise nego sam zadovoljan kako udara a naravno ako bude sound magus u planu idu nove žičice hehehh
ZABORAVIO SAM RECI DAJ TE KOJI KOMENT NA YOUTUBE :lol:
SoundLunatic je napisao(la):jes to nafuran na steave meadea? ti mislis da cfs nikad nije vidio ovakve klipove, morat cu te razocarat, pogotovo jer je steave meade mala maca kakvih likova ima.. a bome tvoj level sa 2x12 i 300wrms je cfs i jos par njih preslo prije 10godina.. treba te malo u ovog njegovog golfa. :lol:
SoundLunatic je napisao(la):netrebaju covjeku videi da uziva, samo sjedne u svoje auto i osjeti. :lol:
Davor_ je napisao(la):Jel ima neko ko u jednom stadijumu zivota nije imao 2 paje i to 306/7 seriju ??
Usput sta reci JACI AMP<KABLOVI<HU<KUTIJA<NAPAJANJE!
I poslusaj malo svi koji su ti za sada komentarisali temu su postigli nesto u ICE svijetu razmisli malo pa pisi.
Cesto prolazim kroz Prnjavor nikada nisam vidio golfa mozda nekada i vidim