Eh ovako, mene je zynga prije oko mjesec dana pokrala, tacnije preko 150.000.000. Imam sve moguce zastite na profilu, pa cak i ako mi saznas pass, javlja mi na mob notifikaciju da se neko konektovao. Cak i sam kada se logujem primam notifikaciju.
Javim se ja njima sa ovim problemom i kazu, ''your account has been breached''. Reko je njima ne serite majke Vam. Znamo dobro da mi niko drugi mogao to uraditi do Zynga. Bogme, vrate oni meni tacan iznos nedostajalih cipova.. Za 24h ponovno isti problem. I svaki put mi ostave samo jedan milion, a desavalo se to 3x u 3 dana. I nakon zadnjeg puta kap mi je prelila casu. Rekoh ja njima, od sada cete razgovarati sa mojim odvjetnikom/advokatom, pa cemo vidjeti sta zakon kaze o Vasem ponasanju potkradanju naroda. Ja malo na net, kad ono na hiljade ljudi sa istim zalbama i problemima kao i ja.
Nakon pominjanja odvjetnika/advokata, poceli su mi slati kojekakve mailove, da li sam ja zadovoljan njihovim uslugama i njihovim ponasanjem, odnosno blagovremenom rjesavanju problema ovo-ono. E zabijem im, nema vise...
Zasto ovo pisem, volio bi da ukoliko se neko nadje sa problemom slicnim kao sto je kod mene, tj.da je pokraden od strane Zynge, da mi se prikljuci u javnoj tuzbi protiv njih.