Član
E ovo je baska off topic,radi se o slijedecem,izlazi sa jednom dijevojkom vec odredzeno vrijeme mozda neki mijesec dana,i neku noc uz kaficu pocne ona meni pricat kako ima problem tipa,da je proganja njen bivski kako joj na sanducetu pise svakorazne gluposti po stepenicama vratima itd...naravno povijerovo sam u to 50 %,neku noc kad sam je dovezao do zgrade zove me i pokaze mi po stepenicama isaranao volim te i tak te gluposti da napomenem sa tim psiho tipom je bila mozda neki 3 godine u vezi al vec 2 godine nisu skupa,e veceras BIG problem idem po diejvojku neprimjecujem jos jedno auto parkirano sijeda krug kroz grad laganice "standardno" dolazim do kafica gdije inace sijedimo i taman po izlazu iz auta ona govori pliz amo dalje sta je rec,kaze evo taj momak sto se glupira i ja naravno palim auto i idem unazzad i izlazim na glavnu cestu,lik me prati neki kilometar stajem u desnu stranu on me prolazi i lafo na slijedecem skretanju pravi polukruzno i ja naravno poludim i nanesem mu se na auto i pitam ga jel imas neki problem veli nema samnom al ima sa mojom dijevojkom velim nemas nista ni sa njom i produzim,poslije toga pozivi tipa ovaj onaj kuliram dok nisam ponovo poludio i onda je se smirio preko telefona....Ali dolaze sad poruke i prijeteceg sadrzaja nije me strah proso sam svasta u zivotu ali me strah za tu dijevojku da nece sta uraditi,pa mi sad treba savijet....Ipak mozda ovo neko i procita hladne glave pa da dobra savjet,konto sam svakorazne opcije tipa premlacivanja itd ali opet nije to to,tipa da odemo sutra u muriju i prijavimo naravno sa porukama i uslikanim sanducetom i ako sta jos mognemo naci,e sad me zanimaju ti postupci i sa murijom kako to hoda i ako ima jos ko dobar savijet sta uraditi.......MALO DUZI TEKST ALI I OVO JE U SKRACENIM CRTAMA poz :icon_confused: