problem nesto mi otezava rad motora

problem nesto mi otezava rad motora

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Početnik
ee ljudovi imam problem....dakle radi se o OPEL CORSA A.....dakle kad upalim auto,i izb iz brzine dakle u leru i pustim kvacilo,optereti mi rad motora,skine mi cca 200 rpm...i moja prva pomisao je bila KORPA zapinje,i promjenim ubacim sve novo korpau i lamelu....ali evo nakon 2 mj opet se isto javlja...sad sumnjam da je DRUK LEZAJ potisni lezaj....vase misljenje :icon_question:

Član
RE: nestoo

Lija je napisao(la):
ee ljudovi imam problem....dakle radi se o OPEL CORSA A.....dakle kad upalim auto,i izb iz brzine dakle u leru i pustim kvacilo,optereti mi rad motora,skine mi cca 200 rpm...i moja prva pomisao je bila KORPA zapinje,i promjenim ubacim sve novo korpau i lamelu....ali evo nakon 2 mj opet se isto javlja...sad sumnjam da je DRUK LEZAJ potisni lezaj....vase misljenje :icon_question:

pa dizel u leru sa puštenim kvačilom sam ide bez gasa!

Početnik

ti zlaja glavni,da nas napominjes....ma sta cu stavit..koji naziv HEPEK

Član

zlajaaa je napisao(la):
Lija je napisao(la):

??????? objasni mi molim te ovo........

Početnik
kolko ja znam ja nigdje nisam napisao da je DIZEL....i to prvi put cujem da ce U LERU da ide.....de se malo skontaj...

Član

ivica je napisao(la):
zlajaaa je napisao(la):
Lija je napisao(la):

??????? objasni mi molim te ovo........
nedavno smo mijenjali gumu i auto je bilo upaljeno, u leru i guma se okreće:icon_question: nezz kako znam da u brzini može, pa mi je ovo čudno:lol:

Legend
i kod mene je golf kad je hladan kad se ujutru upali,na ravnom,izbacis iz brzine pustis kvacilo i on se krece,vozio sam po servisima i budalastinama,al mi problem nisu nasli...

Početnik
ljudi DONT mi SPAMAT..ako znate sta je pomozite....ako neznate imate OFF TOPIC....a zlaja,pa to je normalno,da se okrece ka je na dizalici...al spusti ga ne zemlju pa ce se zaustavit...

Član
Nexus je napisao(la):
i kod mene je golf kad je hladan kad se ujutru upali,na ravnom,izbacis iz brzine pustis kvacilo i on se krece,vozio sam po servisima i budalastinama,al mi problem nisu nasli...

ja mislim da je to u mene zato što je ler gas pojačan na nekih 950 obrtaja!:icon_exclaim::icon_exclaim::icon_exclaim:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.