Član
Pozdrav narode.Imam jedan problem koji mi ne da mira,a vidjecete zasto.Prije par dana sam kupio lezajeve prednjih tockova za Golfa 2,i platio sam ih po 10km.I ja u garazi skinem glavcine i odem sa njima i lezajevima kod majstora da mi na presi izbije ove i stavi nove lezajeve.Uradi majstor,i ne htjedne nista naplatiti (ali mu ipak dam 10km).Dodjem kuci,u garazi sve spakujem kako treba,samo zaboravim na desnom tocku postaviti podlosku onu ukošenu sto ide do lezaja sa vanjske strane i onda u nju upire centralni saraf,ali ja je zaboravim staviti.I vozim tako 2.3 dana i primijetim da mi nesto lupa naprijed,izadjem prodrmam ovaj tocak gdje sam zaboravio podlošku i vidim ima tocak lufta kad ga mrdam od sebe prema autu,pritegnem centralni šaraf kao konj i opet se drma(a ne mogu da se sjetim da sam podlosku zaboravio) I odem do majstora(ne kod ovoga sto mi je mjenjo lezajeve,no kod drugog) da mi uradi raspon i kazem mu nesto mi tocak se drma,kaze on ok,kad vidim sta je javicu ti,odem ja kuci.Zove me kaze otiso ti je lezaj nije bilo podloške.Aj dobro,kaze kod mene je lezaj 30km plus ugradnja 20km,meni zlo doslo,ali sta se moze.Kazem mu promijeni ga i uradi mi raspon ili špuru.Dodjem ja po auto i vozim se kuci a lezaj bruji,dignem ovaj tocak sto mi je lezaj majstor promijenio i okrecem tocak a lezaj bruji.Dodjem majstoru kazem bruji mi ovaj lezaj sto si mi promijenio,proba on auto kaze zuji malo,ali nije strasno.Gledam ga ja sta da mu kazem,znam ga kao dobra covjeka,i odem ja.I evo lezaj mi bruji po malo.Ljudi recite mi sta bi vi uradili da ste na mom jestu?Hvala punoo.