Preporuka. Fiat Punto 1.4 16 V sporting

Preporuka. Fiat Punto 1.4 16 V sporting

Član
S obzirom da sam bio jako zadovoljan sa starijim modelom imam namjeru kupit mk2b takodje sporting. Sad,zanima me imali netko nekoo iskustvo ili samo savjet:) hvala

Član
mk2 sporting je 1.2 16v, a ima i hgt koji je 1.8 16v. sporting je po meni obicno auto samo sto ima to ime sporting i pragove (za razliku od obicnog mk2 1.2 8v sa 3 vrata koji je i malo slabiji), pa je ko eto sportski, ali hgt je vec druga prica, tako da ako hoces picilicu ja bi preporucio hgt (ako mozes naci abarth jos bolje), ako hoces obicno auto onda mozes uzet i 1.2 8v, pa ga sredjivat, jeftiniji je u startu a i za odrzavat. eto to je moje misljenje

Član
ja licno nikad nisam dosao u susret sa mk2 1.4 16v, al eto ako ima super, samo ga jos treba naci kod nas :icon_biggrin:. al opet ja bi radije hgt-a, ipak 130 konja nije bezveze u punticu :icon_biggrin:

Član
Ako je i pola od tih 130 zivo dobro je a da mk2b ima trvdji ovjes sa sporting opremom moj je imao ides bez problema po krivinama i manje se uvija sa dvoja vrata itd itd.ide dobro i taj 1.4 90 ks malo je drugaciji od 1.2 16v u ubrzanju al to ces vidjet sam;)