Naravno imam polisu do treceg mjeseca vazi a zeleni karton juce izvadio u bihamku i rekli su mi oni da mogu sasvim normalno preci granicu kao i svako drugo vozilo ja sam mislio samo do srbije i crne gore nigdje vise ako se mogne preciTi ako imas zeleni karton i policu osiguranja vazeću na kraj svijeta mozes ici
a kako mogu tu karticu izvaditi posto nisam clan kluba u sarajevu ??polica osiguranja, zeleni karton i članska iskaznica da si clan old timer kluba
haha sta too ?E, treba ti i potvrda da auto nije radioaktivno! Obavezno!
Pa dobro brate to se podrazumijeva da je auto ispravno i sve ostalo a auto je golf 2 al je ocuvan nije propo farba fabricka garaziran sve ispravno radi sebe pa tek onda radi policije haha bit ce i slike auta ovih dana jer mi je trenutno mob u kvaru. Naj bolje bi bilo kad bi se javio neko ko je licno iso sa trajno reg autom preko granice al je logicno da treba zeleni karton polisa i to je to samo me brine jer su mi u polici rekli da ne mogu prec granicu a u BIHAMK-u su mi rekli da mogu sasvim normalno a policija mi je rekla da ne mogu ni zeleni karton dobiti za to vozilo a bihamk mi je izdao zeleni karton za istoKad se svi šprdaju, da se i ja priključim.
Treba ti saobraćajna dozvola, zeleni karton i da je auto ispravno, da nije razbijeno, udareno, propalo, puši, klepeće i sl. To da li je i kako registrovano ne interesuje organe druge države...to da možeš ići samo na manifestacije oldtimera ili da ti treba članstvo u oldtimer klubu su gluposti, nivo priče žena na pijaci ili kod frizera...bez uvrede.