Batko 156 Član 06.12.2008 #1 Evo vam par slika za mene ekstra uradenog auta samo pogledajte I par slika alfe romeo 159
srdjo Član 06.12.2008 #4 premocna auta...a ovu Ladu sam jos negdje vidio...ako ne i ovde nekad davno...u svakom slucaju auto je perfektno odradjeno!!!
premocna auta...a ovu Ladu sam jos negdje vidio...ako ne i ovde nekad davno...u svakom slucaju auto je perfektno odradjeno!!!
Fele Putovanja.ba Administrator 06.12.2008 #5 srdjo je napisao(la): premocna auta...a ovu Ladu sam jos negdje vidio...ako ne i ovde nekad davno...u svakom slucaju auto je perfektno odradjeno!!! Kliknite za proširenje... Bila je na ovom forumu vec...
srdjo je napisao(la): premocna auta...a ovu Ladu sam jos negdje vidio...ako ne i ovde nekad davno...u svakom slucaju auto je perfektno odradjeno!!! Kliknite za proširenje... Bila je na ovom forumu vec...
B bulex Član 06.12.2008 #10 ma Ps ili real shit... ovi wide body kits mi se nikako ne svidjaju... a lada je lada...
I iTox Član 08.12.2008 #12 nodiash je napisao(la): Lada je bila na forumu a kao sto blacky rece alfa mirise na PS. Kliknite za proširenje... Nije photoshop dana ti je iz 3 kuta mozes usporedjivat ^^
nodiash je napisao(la): Lada je bila na forumu a kao sto blacky rece alfa mirise na PS. Kliknite za proširenje... Nije photoshop dana ti je iz 3 kuta mozes usporedjivat ^^
tibor987 Član 08.12.2008 #13 nije photoshop nego ima neki program za 3d dimenzioniranje ala 3D Max studio i ta sranja