adi x Član 07.02.2009 #1 Zdravo svima ja sam Adi i nedavno sam kupio golfa 5 2.0 TDI Highline i trazeci felgice po netu naletim na ovaj forum. Super ste samo tako nastavite.
Zdravo svima ja sam Adi i nedavno sam kupio golfa 5 2.0 TDI Highline i trazeci felgice po netu naletim na ovaj forum. Super ste samo tako nastavite.
VW Diego Član 07.02.2009 #7 dobro nam dosa oho petica se pribavila fino fino!!! sretno i parkiraj je u garazu da vidimo jel cemu!!
dobro nam dosa oho petica se pribavila fino fino!!! sretno i parkiraj je u garazu da vidimo jel cemu!!
adi x Član 07.02.2009 #9 VW Diego je napisao(la): dobro nam dosa oho petica se pribavila fino fino!!! sretno i parkiraj je u garazu da vidimo jel cemu!! Kliknite za proširenje... Moram napraviti finije slike cim budem imao vremena bice uskoro
VW Diego je napisao(la): dobro nam dosa oho petica se pribavila fino fino!!! sretno i parkiraj je u garazu da vidimo jel cemu!! Kliknite za proširenje... Moram napraviti finije slike cim budem imao vremena bice uskoro