Kappa Član 30.12.2009 #1 U pitanju je BMW e 34, 525i 24v 192konjica Godina 1992, klima grijanje sjedista, airbag, i dosta toga za ovu godinu
U pitanju je BMW e 34, 525i 24v 192konjica Godina 1992, klima grijanje sjedista, airbag, i dosta toga za ovu godinu
Kappa Član 30.12.2009 #3 arminnn je napisao(la): i ja sam pa se ne kurcim:lol: Kliknite za proširenje... Kurcio si se na eddievom profilu pa reko odoh i ja haj mi stavi koju sliku bmw a
arminnn je napisao(la): i ja sam pa se ne kurcim:lol: Kliknite za proširenje... Kurcio si se na eddievom profilu pa reko odoh i ja haj mi stavi koju sliku bmw a
arminnn Član 30.12.2009 #5 Kappa je napisao(la): arminnn je napisao(la): i ja sam pa se ne kurcim:lol: Kliknite za proširenje... Kurcio si se na eddievom profilu pa reko odoh i ja haj mi stavi koju sliku bmw a Kliknite za proširenje... ma sta ce slika znaju ljudi za tvog bmw-a kad si na televiziji non stop:lol: evo jedna koju imam, morat cemo jedan foto sesion napravit zajedno
Kappa je napisao(la): arminnn je napisao(la): i ja sam pa se ne kurcim:lol: Kliknite za proširenje... Kurcio si se na eddievom profilu pa reko odoh i ja haj mi stavi koju sliku bmw a Kliknite za proširenje... ma sta ce slika znaju ljudi za tvog bmw-a kad si na televiziji non stop:lol: evo jedna koju imam, morat cemo jedan foto sesion napravit zajedno
Kappa Član 30.12.2009 #10 Hvalaaaa svima.. A arminko hvala tebi na slici i naravno zapravo obavezno te neke slike ovo ono