pomocc...

pomocc...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Početnik
Ovako imam ovo pojacalo:

JBL GTO 2000 400W

Specifications:
Power Output max: 400 watts
RMS Bridged Power Output 4 Ohm: 220 watts
RMS Power Output,2 Ohm: 2 x 110 watts
RMS Power Output,4 Ohm: 2 x 75 watts
THD @ Rated Output: 0.10%
SNR (A-weighted): >92dB
Frequency response: 10Hz-40kHz
Active crossover (cont.var): 30-320Hz
Crossover settings: LP/HP/off
Crossover slope: 12dB
Input sensitivity: 100mV-4V
Bass boost: +6db@45Hz
Dimensions(LxWxH): 358x294x55mm
Weight: 4 kg
5mle9w.jpg

i stavio sam na njeg osigurac od 25A ii nakon 2 sata neprekidne muzike ..pojacalo do kraja odvrnuto ..pojacalo se ugasilo..kad sam ja vidio ..onaj se osigurac sav istopio? imam SONY Xplod XS-L102P5S prikopcan na bridge... neznam do cega je ..il mu treba jaci osigurac il mu treba majstor?

Član
Majstor mu ne treba sigurno(ako ti amp radi tj ako si ubacio drugi osigurac i amp radi) :icon_biggrin:
Ako ga slusas na 4 ohm ostavi od 25 A,a ako ides na 2 ohm mozes da stavis osigurac od 30 A;)

Početnik
e hvala puno...slusam na 4 ohm i bio je neki od 25 A stavio sam drugi isto od 25 ..pa cu vidjet sta ce bit...a ja sam stavio u bridge sub..prvi + i zadnji - a ono izmenju ostao prazno..jel to dobro?? posto pise da ima 220wrms na bridge..a sub mi je 330WRMSa

IGY

Član
mislim da bi u stredini trebalo biti spojeno, tako je bar na pioneer-u
vidi u prospektu od woofera kako se spaja

Član
sandi stavi u profilu odakle si da ne nagadjamo, u svakom slucaju trebas pogledat dal na pojacalu imaju neke indikacije sta je bridz, ako nemaju, onda probaj nac manual na netu pa procitaj tu jer nemora znacit da ide prva i zadnja, moze bit i prva i treca il nebitno neka skroz druga kombinacija, stoga najbolje bi ti bilo da to malo potrazis ;) ....

IGY

Član
zaboravi na moj prvi post
nisam dobro procitao, mislio sam da pises kako si sub spojio :D

poslusaj eddu i nadzi usermanual od ampa i onda spajaj

Početnik
ima nacrtano...... + i - / + i - a ispod je nacrtano ....ev ja nacrto u paintu ...
lllr.jpg

tako sam skopco i radi..grmi...al neznam stacu sad sa ovim u sredini? da ih nediram?

Član
Ostavi ti to kako i jeste spojeno prva i zadnje i no frks.
A drug moj moze da ti bude vise razloga sto se osigurac topi.Ali ne cudi me ni malo jer si naglasio da ti je amp pojacan na max to omdah smanji znaci nekih 70 -80% max namjesti ga da ti svira i nista se ne sikiraj.
Kakva ti je struja de mi reci kablovi,aku u kakvome je stanju cijela instalacija;)

Početnik
ma kablovi su ja mislim 10-ke sta ja znam kako se to mjeri uglavnom su debeli..i ima veliki osigurac na kablu od PLUSA... nije kockasiti nego veliki okrugli..a aku je od prosle godine..a kako je to auto samo stojalo tokom cjele godine neznma i jel se trosio...auto je preslo tek 144 hiljade ...a 87 je godiste..ove godine je preso tek 400 km ...tako da je aku uredu..veliki je akumulator jedva stane na ono mjesto gdje ide..

Član
mal ti osigurac cojce, stavi veci, stavi 30 ako mozes nac i 40 stavi 40 i rjesio si problem, meni tako na maglenkama bilo, osigurac od 30 topio se non stop, pukne mi film, stavim 40 i od tad evo ima preko godine, nikakvih problema ;)

Član
ma jok ba osigurac je tu samo u slucaju kratkog spoja da prekine strujni krug, on ce ga prekinut pa i 100A da stavis .... stoga ne sikiraj se samo natakni jaci osigurac i nemas briga vise .... ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.