Oggy je napisao(la):jel on potpisao na nalog da se slaze sa izrecenom kaznom?
almyr je napisao(la):a j**alo mater i zakon i policija, pa nema gore drzave od nase, ne zna se ko pije a ko placa,
uvode neke zakone,a onaj ko bi ih trebao sprovoditi, nit je obavijesten o zakonu niti ima zive vez e sa zakonom,
ovo izgleda doslo da ti slaze kaznu kako se kome k**** digne.....
kako ce momku pisat kaznu levat ako je ukinuta ta zabrana voznje iza 23.....
pa ne mogu vjerovat...
Oggy je napisao(la):morao je potpisati ili da se slaze ili ne slaze...treca opcija je da ga privedu...
ako je potpisao da se slaze, mora platit...ako je da se ne slaze, u roku 8 dana mora pokrenuti sudski postupak inace mu dolazi kazna + 20 km sudskih troskova...
ako nije nista potpisao, vjerovatno da nece ni biti kazne...
almyr je napisao(la):a j**alo mater i zakon i policija, pa nema gore drzave od nase, ne zna se ko pije a ko placa,
uvode neke zakone,a onaj ko bi ih trebao sprovoditi, nit je obavijesten o zakonu niti ima zive vez e sa zakonom,
ovo izgleda doslo da ti slaze kaznu kako se kome k**** digne.....
kako ce momku pisat kaznu levat ako je ukinuta ta zabrana voznje iza 23.....
pa ne mogu vjerovat...
da ti potpuno trijeznom napise da si pijan i ti potpises, kriv si...a mi se zalijecemo samo tako, niko nista ne cita...
beZZa je napisao(la):U federaciji su me zaustavljali iza 23h i sve je uredu, dok kad su me zasutavili u RS iza 23h htjeli su mi pisati kaznu. Nije mi jasno jer se zakoni donose na drzavnom nivou kako vamo vazi, a tamo ne. Jebo lud zbunjenog
beZZa je napisao(la):U federaciji su me zaustavljali iza 23h i sve je uredu, dok kad su me zasutavili u RS iza 23h htjeli su mi pisati kaznu. Nije mi jasno jer se zakoni donose na drzavnom nivou kako vamo vazi, a tamo ne. Jebo lud zbunjenog
c0d14c je napisao(la):beZZa je napisao(la):U federaciji su me zaustavljali iza 23h i sve je uredu, dok kad su me zasutavili u RS iza 23h htjeli su mi pisati kaznu. Nije mi jasno jer se zakoni donose na drzavnom nivou kako vamo vazi, a tamo ne. Jebo lud zbunjenog
mislim da su oni u RS u rekli da treba kao godina iskustva dok je u federaciji potpuno ukinuto :icon_smile: