Član
Ev maloprije se vracam kuci iz radionice, jednom jaranu sam popravljo skuter,i taman kreno kuci da ga ostavim u garazu i kroz grad idem i zaobiso sam jednu patrolu bas zbog toga sto nije moj motor i nemam nista od njega i necu da me peglaju, i na 500 m od kuce me zaustavi policajac...i onda je poceo kenjat kako treba imat polozeno (a motor je 50ccm),nemam kacige,nemam papire,nije registrovan....i tako kaze 250KM ti je do sad kazne...i onda mi uzeo licnu podatke...i zapiso je u rokovnik...nije mi pisao nikakvu kaznu na onaj blok...
E sad mene zanima hoce li mi to doci kuci da platim ili je to samo onako bezveze upisao u rokovnik da me prepadne...help....imam neke ljude u mupu koji ce provjerit to...al eto usput zelim da mi vi iz iskustva kazete otprilike...:icon_question::icon_question:
E sad mene zanima hoce li mi to doci kuci da platim ili je to samo onako bezveze upisao u rokovnik da me prepadne...help....imam neke ljude u mupu koji ce provjerit to...al eto usput zelim da mi vi iz iskustva kazete otprilike...:icon_question::icon_question: