A amko82 Član 27.04.2009 #1 da li neko zna gdje mogu da nabavim podizac desnog stakla za ibizu 2003 g,
A amko82 Član 29.04.2009 #3 adi6 je napisao(la): sta ti tacno treba sajla ili motor Kliknite za proširenje... treba mi plasita na koju se stavi staklo, motor mi je dobar, al imaju one dvije plastike pa mi je jedna pukla
adi6 je napisao(la): sta ti tacno treba sajla ili motor Kliknite za proširenje... treba mi plasita na koju se stavi staklo, motor mi je dobar, al imaju one dvije plastike pa mi je jedna pukla
E Ecko Član 01.05.2009 #4 amko82 je napisao(la): adi6 je napisao(la): sta ti tacno treba sajla ili motor Kliknite za proširenje... treba mi plasita na koju se stavi staklo, motor mi je dobar, al imaju one dvije plastike pa mi je jedna pukla Kliknite za proširenje... Zalijepi plastiku i onda stegni zicom....i kod mene je isto pukla..tesko ces igdje naci tu plastiku...
amko82 je napisao(la): adi6 je napisao(la): sta ti tacno treba sajla ili motor Kliknite za proširenje... treba mi plasita na koju se stavi staklo, motor mi je dobar, al imaju one dvije plastike pa mi je jedna pukla Kliknite za proširenje... Zalijepi plastiku i onda stegni zicom....i kod mene je isto pukla..tesko ces igdje naci tu plastiku...