Pitanje ???

Pitanje ???

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
E ovako znaci danas sam se zadesio kod prijateljevog komsije, koji radi na Audi-u 80 iz 83-ce god. Motor u audiju je bio 2.2 B, 85KW. On tvrdi da je auto podigao na 185KW tako sto je promjenio glavu motora (stavio od istog audia, samo ona coupe verzija). E sada mene interesuje dali je to moguce il je to samo suplja prica?? :cool:

Član
E ovako ja sam Ismar godište sam 1994, iz tuzle sam. Moje vozilo je Fiat Punto 1.1 55 A razlog prijave na BHTUNING je taj što želim da radim malo na svom autu....

Za 100 kw podigao samo sto je to zamijenio :D, ako je tako daj mi adresu da i ja odmah odem s kakvom kantom a izadjem sa Suprom :lol:

Pusti se tih supljaka lokalnih majstora, a mozes i zaradit pare, samo ga pitaj smije li u 500€ da odete na valjke. Ako izbaci 185 kw tj. 251.6 ks, ti njemu 500€, a posto nece izbaciti, onda on tebi 500€ u dzep :D

Član
Ismar_tz je napisao(la):
E ovako znaci danas sam se zadesio kod prijateljevog komsije, koji radi na Audi-u 80 iz 83-ce god. Motor u audiju je bio 2.2 B, 85KW. On tvrdi da je auto podigao na 185KW tako sto je promjenio glavu motora (stavio od istog audia, samo ona coupe verzija). E sada mene interesuje dali je to moguce il je to samo suplja prica?? :cool:

kao prvo motor 2.2 benzin ima vise od 85KW ,,,motor 2.0 ima 85KW..

a nek je on nama ziv i zdrav (taj tvoj komsija) ima dobar talenat,sta ce tek bit kad bi stavio druge svjecice :icon_biggrin:

Član
ovo je stvarno glupo pitanje i glupa tema dakle nemoze i ode tema na lock da se nebi tipkali bezveze

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.