Peugeot 307

Peugeot 307

Član
Evo da predstavim svoj 307!
2007 godiste, 80 kW, felge 16" od opreme nema nista specijalno, radio cd, alarm..ono osnovno. Redizajn model.
Stavljeni xenoni 6000K, unutrasnje sive plastike su skinute i farbaju se u crni lak. Bice gotove za koji dan. U planu su lumar folije, kozne presvlake, na prednjoj maski cu postaviti aluminijske detalje koje inace dodju u boljoj opremi i mozda cu ofarbati retrovizore u crno. To je otprilike to. Puno pozdrava i evo par slika.

ifny8o.jpg

209r7kk.jpg

2wm1elv.jpg

14m4zmc.jpg

2i93vcj.jpg

fuxbev.jpg

29prl34.jpg

302wbja.jpg

6e2n3l.jpg

Član
dobar zope,eto ga nije nista presao, jos nerazradjen kako treba:icon_biggrin:
boja mi se svidja jako, nemoj retrovizore dirat, neka ih ovako, doduse bar ja ne bi, puno je ljepse ovako. Jos kad stavis onaj chrom naprijed, siguran sam da ces kasnije imati sto manje crnih detalja, nemoj retrovizore dzaba farbat, vracat ces ih u boju auta:cool::cool:

Član
Hvala na lijepim komentarima, u svakom slucaju prvo cu dodati krom detalje pa cemo vidjeti sta cemo sa retrovizorima :) veliki pozdrav.

Član
Prvo ti zupčasti na 80.000, jebeš styling.:D

Dobar mali, koliko troši ovaj motor u 307, u 206 je baš štedljiv, a može i da ide?

Član
OggyBoy je napisao(la):
Prvo ti zupčasti na 80.000, je*eš styling.:D

Dobar mali, koliko troši ovaj motor u 307, u 206 je baš štedljiv, a može i da ide?
Oko 9 mu je potrosnja, nekad i 10, na otvorenom je oko 7-8..fino vuce i sa te strane sam zadovoljan, uskoro mu servis ide pa cemo mijenjati sta god treba. Pozdrav :)

Član
Hvala vam na komentarima, drago mi je da su pozitivni, uzivo jos bolje izgleda, pogotovo navecer kad se upali osvjetljenje instrument table :)