C CetanSMCZ Član 15.02.2018 #1 Pozz, eno mi drugar nudi da mi ispeskira alu felne. Zanima me sta ide posle toga u procesu sredjivanja, odnosno koraci do samog farbanja
Pozz, eno mi drugar nudi da mi ispeskira alu felne. Zanima me sta ide posle toga u procesu sredjivanja, odnosno koraci do samog farbanja
Zuro Član 15.02.2018 #2 CetanSMCZ je napisao(la): Pozz, eno mi drugar nudi da mi ispeskira alu felne. Zanima me sta ide posle toga u procesu sredjivanja, odnosno koraci do samog farbanja Kliknite za proširenje... Eh onda nadjes drugog drugara koji ce da ih ofarba
CetanSMCZ je napisao(la): Pozz, eno mi drugar nudi da mi ispeskira alu felne. Zanima me sta ide posle toga u procesu sredjivanja, odnosno koraci do samog farbanja Kliknite za proširenje... Eh onda nadjes drugog drugara koji ce da ih ofarba
OggyBoy Član 16.02.2018 #3 Zavisi kako ih pjeskari i čime. Nije to komad željeza da samo oplete i odere sve sa njega. Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Zavisi kako ih pjeskari i čime. Nije to komad željeza da samo oplete i odere sve sa njega. Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
zdravko Član 19.02.2018 #4 Pazi da nije pregrubo pjeskarenje Al poslje toga temeljna filer pa baza i lak i to je to Dizlo i Turbina pravi su par To shvatit će svaki pametni car...
Pazi da nije pregrubo pjeskarenje Al poslje toga temeljna filer pa baza i lak i to je to Dizlo i Turbina pravi su par To shvatit će svaki pametni car...