Član
Posto sam se opet aktivirao malo vise ,a nije me dugo bilo,
kao i u prethodnoj garazi sto sam naglasio da su se sve slike koje su bile od ovog auta preseljavanjem foruma na druge servere izbrisale, da ne bih dizao staru temu, ovim putem otvaram novu, isto je auto u pitanju.
Opet kazem da bih volio da imam stare slike, radi novijih clanova foruma, a neki se stariji mozda i sjecaju, ako sta nadjem, uglavnom, bit ce objavljeno.
Za sada par slika, uskoro bude i jos koja.
Auto je 2002godina, motor 1.9TDI, automatik, boja LY3D.
Na autu je do sada naknadno uradjeno:
-originalni bixenon farovi(fabricki bili obicni farovi)
-originalna automatska nivelacija farova za bixenone
-originalni parking senzori
-phaeton pedale+foot rest
-w8 karavan zadnji lip spojler
-w8 interior dome light, ili unutarnje osvjetljenje od passata w8
-chrome okviri oko unutrasnjih steka
- s-line 18" felge sa 235/40 gumama
-rikverc kamera
-touch screen Navi, gold edition, sa mnogo funkcija
-prepravljen singleDIN na 2DIN radi navigacije(izvorno bio kasetofon)
Plan:
-OEM unutarnji retrovizor sa auto dimmerom i senzor za kisu,
-zavrsetci auspuha od bmw-a E60(najslicniji w8, a nisu pijacarski koji oksidiraju)
-audi S6 DRL dnevna svjetla
TO je za sada, ima tu jos dosta nekih sitnica u planu, ali lagano...
Izduvi nisu namontirani jer sam nabavio samo jedan par nastavaka od E60, a stize i drugi,kao i auto dimm retrovizor!
Sve sto je ugradjivano, od sistema za auto nivelaciju ili aLWR, do parking senzora sve je ugradjeno iskljucivo OEM, zajedno sa svim nosacima, dzekovima itd.
Kompletno je funkcionalno i ima mogucnost spajanja dijagnostike..
Sta da kazem da sam se malo namucio sa tom strujom jesam dok sam to sve fino razveo kuda i fabrika razvodi, jer sam instalaciju sam pravio, krenuo sam od nule, i na kraju sve radi, samo mogu reci da se ispaltilo na kraju kada date kontakt i ono sve fercera ,pa slijedi :icon_smile: !
Da ne pricam previse sada ,nemam slika unutrasnjosti na komp. bit ce, a i ostalo idemo kroz temu...
kao i u prethodnoj garazi sto sam naglasio da su se sve slike koje su bile od ovog auta preseljavanjem foruma na druge servere izbrisale, da ne bih dizao staru temu, ovim putem otvaram novu, isto je auto u pitanju.
Opet kazem da bih volio da imam stare slike, radi novijih clanova foruma, a neki se stariji mozda i sjecaju, ako sta nadjem, uglavnom, bit ce objavljeno.
Za sada par slika, uskoro bude i jos koja.
Auto je 2002godina, motor 1.9TDI, automatik, boja LY3D.
Na autu je do sada naknadno uradjeno:
-originalni bixenon farovi(fabricki bili obicni farovi)
-originalna automatska nivelacija farova za bixenone
-originalni parking senzori
-phaeton pedale+foot rest
-w8 karavan zadnji lip spojler
-w8 interior dome light, ili unutarnje osvjetljenje od passata w8
-chrome okviri oko unutrasnjih steka
- s-line 18" felge sa 235/40 gumama
-rikverc kamera
-touch screen Navi, gold edition, sa mnogo funkcija
-prepravljen singleDIN na 2DIN radi navigacije(izvorno bio kasetofon)
Plan:
-OEM unutarnji retrovizor sa auto dimmerom i senzor za kisu,
-zavrsetci auspuha od bmw-a E60(najslicniji w8, a nisu pijacarski koji oksidiraju)
-audi S6 DRL dnevna svjetla
TO je za sada, ima tu jos dosta nekih sitnica u planu, ali lagano...
Izduvi nisu namontirani jer sam nabavio samo jedan par nastavaka od E60, a stize i drugi,kao i auto dimm retrovizor!
Sve sto je ugradjivano, od sistema za auto nivelaciju ili aLWR, do parking senzora sve je ugradjeno iskljucivo OEM, zajedno sa svim nosacima, dzekovima itd.
Kompletno je funkcionalno i ima mogucnost spajanja dijagnostike..
Sta da kazem da sam se malo namucio sa tom strujom jesam dok sam to sve fino razveo kuda i fabrika razvodi, jer sam instalaciju sam pravio, krenuo sam od nule, i na kraju sve radi, samo mogu reci da se ispaltilo na kraju kada date kontakt i ono sve fercera ,pa slijedi :icon_smile: !
Da ne pricam previse sada ,nemam slika unutrasnjosti na komp. bit ce, a i ostalo idemo kroz temu...