salchin Član 06.09.2010 #1 druga i treca su zakon :lol::lol: http://www.youtube.com/watch?v=72S6u_bHawI&feature=related
bmwscaner Član 06.09.2010 #2 dobre ove srpkinje pravo ebe mi se da je neznam kako paglu kad je ovako brado
TuLe Član 06.09.2010 #5 :icon_eek::icon_eek::icon_eek: cekaj malo... treba mi jedno 2 dana da dodjem sebi od ovih gluposti koje sam upravo cuo:lol::lol::lol::lol:
:icon_eek::icon_eek::icon_eek: cekaj malo... treba mi jedno 2 dana da dodjem sebi od ovih gluposti koje sam upravo cuo:lol::lol::lol::lol:
DuloX Član 06.09.2010 #7 hahahahhaha "imamo i nevidljive letelice koje smo imali prilike da dozivimo pre par godina" :lol::lol::lol::lol:
hahahahhaha "imamo i nevidljive letelice koje smo imali prilike da dozivimo pre par godina" :lol::lol::lol::lol:
ado_d Član 06.09.2010 #8 o je prvi primio inteligentne poruke iz vanzemaljskog podrucja!!!! hahhahhahahhahha
caus Član 06.09.2010 #11 haha dobar dobar, tesla davno vozio svemirski brod s prikolicom dok je kroz vrijeme putovao
pioneer_09 Administrator 06.09.2010 #14 :lol::lol::lol::lol::lol: da nije bilo nikole tesle mi bi sad spammali na bhtuningu u mraku:lol:
adi187 Član 06.09.2010 #15 :lol::lol::lol::lol::lol: Al ajd i onako nece ih niko slusat, mislim kod mene ne bi imale kad pricat, koristio bih ja njih za neka druga testiranja
:lol::lol::lol::lol::lol: Al ajd i onako nece ih niko slusat, mislim kod mene ne bi imale kad pricat, koristio bih ja njih za neka druga testiranja