Armin01 je napisao(la):kao sto naslov kaze potrebne su mi odbojne gume na zadnjim oprugama za audi 80....ako neko zna gdje i kako nabaviti nek javi....hvala:icon_biggrin:
CoL3-99 je napisao(la):imas po auto dijelovima nove uzeti,najisplatnije,nezz jel ti odgovara od G3,uglavnom novi su ti oko 25-30km
8km:icon_eek: ja kupio monroe za jettu za zadnje 24km
CoL3-99 je napisao(la):e sad jel igra ulogu u cijeni marka il je to sve isto neznam,al znam da bas jeftinije i nisam mogo naci
pa jel ti prodajes i gdje se nalazis...??VW_freak je napisao(la):CoL3-99 je napisao(la):e sad jel igra ulogu u cijeni marka il je to sve isto neznam,al znam da bas jeftinije i nisam mogo naci
ma ti monroe su vrh probao sam ja svasta na svoju jettu al oni su za mene najbolji i kod mene kostaju 25km
hvala, bacam se u potragu:icon_smile::icon_smile:AldinShpura je napisao(la):Armin01 je napisao(la):kao sto naslov kaze potrebne su mi odbojne gume na zadnjim oprugama za audi 80....ako neko zna gdje i kako nabaviti nek javi....hvala:icon_biggrin:
u svakim autodjelovima ih imas,dodju oko 8KM
ma prijatelju treba mi jer imam 17" felge pa kad sjede dvoje u auto na najmanjem prevoju kace gume nazad....ivanovic.i je napisao(la):E to je makar najlakse naci
.nOKe je napisao(la):nisu ti potrebne ove odbojne gume za opruge u svakom slucaju mozes dodatno ubacit jedan "krug" odbojne gume na vec postojecu (na amortizer) i to ce ti skratit hod amotizera.. a mozes svakako i improvizovati sa ovim odbojnim od amortizera, sam skontas.. ja sam tako uradio, i dosta je pomoglo. a ne ispadaju iz opruga..
orginalne opruge mozes naruciti u taxibaru ili bilo je ovdje u sarajevu u f1 tuning shopu..
mtopic je napisao(la):Nije isto odbojna guma za amortizer i odbojna guma za opruge ...
Odbojnici za amortizer ...
Odbojnik za oprugu ...
Ove sto idu na klip amortizera (prve) jesu malo skuplje, ali kod mene je na autu ova druga opcija i rijesio sam problem struganja guma, a kod nas kostaju oko 2-3 KM po komadu, a trebalo mi je ukupno 6 komada (3 po opruzi)
Armin01 je napisao(la):a gdje si ti to kupio tacno....