Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Treba mi priajtelju neko da zatamni auto najbolje lumar folijom neko ko radi u Sarajevu, i da nisu cijene enormne, Željku sma zvao sa Dobrinje puno traži mislim d anije toliko para to zatamnjivanje.....Hvala unaprijed...
ja licno bi zatamnjivajne auto stakala prepustio iskljucivo firmi cac folija, jer su oni jedini pravi profesionalci u gradu po pitanju zatamnjivanja stakala. mislim da ne treba gledat da se ustedi 40-50 maraka kad su ove stvari u pitanju. Ili ga uradi kako treba ili nemoj nikako. Al eto opet svako ima svoje misljenje pa ne treba puno pametovat
Imal kontakt o dte frime da s einformišem????Nije problem u kvaliteti izrade nego d avidims ve cijene koliko je to i šta jer mi se ovjde učinilo skupo ako bude kod sviju ista cijena to je onda to...Naravno d atražim kvalitet...pozzzz
Ako hoces kvalitetno da nakon 10-ak dana ne vidis baloncice i lose isjecenu foliju pri vrhu, samo cacfolija Otes garancija i kvaliteta, vidio sam radove sviju sto govore da rade sa "lummar" folijom, smijesno mi bude :icon_smile:
Ja sam radio u CAC Folija ,mislim prije 3 godine,jos uvjek je sve bez zamjerke. Tad je bila neka akcija i stilo je komplet bio 250km,kolko je sad nzm,ali vrijedi svake marke.
ok informisao se kod svih ovih još je ostao Zmajić i još par nekih ljudi koji rade dobro....pa kad se odluči vidjećemo gdje i šta....hvala svima na pomoći...pozzzz
Čekam još Zmajića da vidimo cijenu kod njega, a ovaj momak ako bude sada ikako htio raditi to radiće mu Mirza momak sa mazdom znate vjerujem o kome je riječ jer je najpovoljniji a i dobro radi...pozzzz svima i hvala na pomoći....