Astra je napisao(la):garmin br.1
Mrva je napisao(la):Da su preciznije to tesko vjerujem.. ja sam prodavao razne navigacije i znam dobro sta jedan Crypton radi a sta recimo jedan Garmin.
Dosao mi covjek u radnju i j*e mi od do.. Kupio Crypton i kaze na sred auto puta na 200 km/s mu kaze skrenite desno :lol:
Sta god kupis gledaj samo da ima mogucnost update-a, recimo ovaj Crypton nema update, naci to sto imas u njemu to je to
Ako kupis Garmin, imam ja AdriaRoute pa cu ti poslati da nekupujes bezveze, ustedices 115KM mislim
Mada na novim modelima dodje ugradjena AdriaRoute al eto...
Po meni najaca opcija na Garminu je upozoravanje na staticne radare, pa upitaj prodavaca gdje budes uzmao jel ima tu opciju, mozda kad i zatreba
Pa tako Crypton jedino moze i funkcionisati..lov2xlr8 je napisao(la):crypton dobio na poklon,koristio u njemu garminov softver,a sad koristim igo,dobar je radi,za sad nije iznevjerio
ma do 100 eur mozes naci tom tom garmin ma svasta
Mrva je napisao(la):Da su preciznije to tesko vjerujem.. ja sam prodavao razne navigacije i znam dobro sta jedan Crypton radi a sta recimo jedan Garmin.
Dosao mi covjek u radnju i j*e mi od do.. Kupio Crypton i kaze na sred auto puta na 200 km/s mu kaze skrenite desno :lol:
Sta god kupis gledaj samo da ima mogucnost update-a, recimo ovaj Crypton nema update, naci to sto imas u njemu to je to
Ako kupis Garmin, imam ja AdriaRoute pa cu ti poslati da nekupujes bezveze, ustedices 115KM mislim
Mada na novim modelima dodje ugradjena AdriaRoute al eto...
Po meni najaca opcija na Garminu je upozoravanje na staticne radare, pa upitaj prodavaca gdje budes uzmao jel ima tu opciju, mozda kad i zatreba
Izvini prijatelju al to na sve lici samo ne na Crypton.. koristi 2 godine njihov softwer pa se javiYugo_Faca je napisao(la):Imam S1000 i koristim ga već 2 god. te sam mu izmjenio neke stvari, tj. trenutno na njemu imam MioMap, iGO8, V7 i vršim redovan update.
Mrva je napisao(la):Izvini prijatelju al to na sve lici samo ne na Crypton.. koristi 2 godine njihov softwer pa se javi