M marko mk1 Član 16.03.2012 #1 unutar 30 dana trebam gume Bridgestone 165/50/15 dali netko zna gdje kod nas ima naruciti, i da mi to pogleda, hvala unaprijed, pozz
unutar 30 dana trebam gume Bridgestone 165/50/15 dali netko zna gdje kod nas ima naruciti, i da mi to pogleda, hvala unaprijed, pozz
Franki Član 16.03.2012 #2 slovenija, izađu te 4 manje 100 km, daš nekom šoferu za kave 50, platis balansiranje i ventil 40 i dobar cenera
slovenija, izađu te 4 manje 100 km, daš nekom šoferu za kave 50, platis balansiranje i ventil 40 i dobar cenera
M marko mk1 Član 16.03.2012 #3 ee sinko, cijene guma u sloveniji su se promijenile, sad su skoro pa kao i HR, mozda par desetaka kuna razlika...... susjed mi je inace donosio iz slovenije, al kaze takva je situacija, al i meni se zuri ne moze mi donijeti, trebaju mi unutar 30 dana....
ee sinko, cijene guma u sloveniji su se promijenile, sad su skoro pa kao i HR, mozda par desetaka kuna razlika...... susjed mi je inace donosio iz slovenije, al kaze takva je situacija, al i meni se zuri ne moze mi donijeti, trebaju mi unutar 30 dana....
Franki Član 17.03.2012 #5 Pa reci bar gdje si narucio sta kako a ne samo postavit pitanje i onda lock
SašaCRX Član 17.03.2012 #6 Franki je napisao(la): Pa reci bar gdje si narucio sta kako a ne samo postavit pitanje i onda lock Kliknite za proširenje... bravo! mozda i nama koristi informacija
Franki je napisao(la): Pa reci bar gdje si narucio sta kako a ne samo postavit pitanje i onda lock Kliknite za proširenje... bravo! mozda i nama koristi informacija
M marko mk1 Član 18.03.2012 #7 Doslo je do promjen plana, gume dolaze iz slovnije, kao sto rece, hitno su mi potrebne, pa je mij susjed potegnuo neke veze i yo...
Doslo je do promjen plana, gume dolaze iz slovnije, kao sto rece, hitno su mi potrebne, pa je mij susjed potegnuo neke veze i yo...