moja vozilica nije auto al nema veze

moja vozilica nije auto al nema veze

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Evo da i ja prestavim svoju vozilicu
radi se o vivi city2 50 ccm 2005 god preso 5000 km max brzina nez ni ja
jer sat ide do 80 km/h a ja sam prelazio 80 km/h nas dvojica smo isli po tranzitu 75 km/h ::lol::lol:

Super Moderator
dobar pože nije los
nisam ovakvog vozo al smo imali speedfight znam da sam u 200 metara mogo nabit 75 i to sjedio nazad jaran ;)
samo se pazi nije skuter toliko siguran te male gume ovo ono ;)

Član
allroad je napisao(la):
dobar pože nije los
nisam ovakvog vozo al smo imali speedfight znam da sam u 200 metara mogo nabit 75 i to sjedio nazad jaran ;)

mah neka ga posto sam maloljetnik nemoze auto :(

Član
Samo polako i kaciga prije voznje ;), budi sretan i s tim, ja sam u tvojim godinama bio sretan i s biciklom :lol:

Član
imao sam pezoa vivacity sportline,ljepsi od tvog;) jer je imao nazad spojler,graviran do 100km/h, digitalni sat,ljepse retrovizore, ljepsi naprijed blatobran ide skroz uz gumu itd itd.. ludo je isao, nikad nikakvih problema,samo mjenjao potrosne materijale i to je to.. presao sa njim 30 000 za 3 sezone.. :cool:

allroad je napisao(la):
dobar pože nije los

na vivacity-u su 12-ke.. i meni je bas bio siguran zavaljivao sam ga koliko je mogao:D u tovg piaggia su 10-ke pa je mozda nesiguran.. a sta bi trebao rec sad za moju gileru naprijed 14-ka nazad 13-ka..:D:D

Član
drug dobar motoric....oces mu ista mjenjat ..da se malo razlikuje od fabrike...kako mozes 75km/h s dvojcom...ja jedva sam 70 sa velkim zaletom..doduse moj je skoro nov..tek ce mu godina i preso je jedno 4000km/h ....i kod mene su 10-ke ...meni nigdje dosad nije proklizo nimalo..samo jednom bilo vruce 30 i nesto..i pala kisa..ja na kocnicu samo prokliza ...koliko ti ima konja motor..i koliko ti trosi otprilike :cool:

Član
Taaky je napisao(la):
drug dobar motoric....oces mu ista mjenjat ..da se malo razlikuje od fabrike...kako mozes 75km/h s dvojcom...ja jedva sam 70 sa velkim zaletom..doduse moj je skoro nov..tek ce mu godina i preso je jedno 4000km/h ....i kod mene su 10-ke ...meni nigdje dosad nije proklizo nimalo..samo jednom bilo vruce 30 i nesto..i pala kisa..ja na kocnicu samo prokliza ...koliko ti ima konja motor..i koliko ti trosi otprilike :cool:

nezz tacno kolko mi trosi gume mi nisu 12 kod mene su 13-ke a promje ce abd uskoro dok se smogne para
u planu je :
1)leovince zx,tt,ili Hebo stage 6
2)valjcici 8.0 grama serijski su 8.5
3)malossi red sponge
4)dizna 64
kit ce mozda doc al o tome cemo kasnije
s ovim sto ce se radit imace max brzinu oko 90-95 km/h bez saginjanja a ako uradin i kit i 110 mi negine posto jaran ima vivu s kitom ide 110 km/H

Član
a kolko ide bez kite:D:lol:

druze, to ce na satu biti 90-95, on realno ako bude isao 75-80, vise nece.... sve dok se kit ne uradi..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.